Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superbrice doria
433 Tactiek SCOTLAND
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 46.5
outstanding Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Částek speelt de bal door. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zarudzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Zarudzki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - doria 0:1

10e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu geeft de bal voor. Paoli kopt de bal weg. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Zocca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovisa rent richting de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. Azim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mutu bokst de bal weg.

15e minuut.
Soroka kopt de bal weg. Klungelig pakt Evron de bal. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli verovert de bal door een tackle van achteren. Paoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Soroka kopt de bal weg. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel. Mutu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superbrice - doria 1:1

27e minuut.
Azim geeft een hoge lob. Částek rent richting de bal. Částek probeert naar een medespeler te passen. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołysz draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Niţulescu met een sublieme pass. Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka geeft de bal voor. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - doria 2:1

37e minuut.
Evron is nu in balbezit. Soroka verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Secondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - doria 3:1

37e minuut.
Soroka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uribe komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Gołysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołysz passt de bal in één keer door. Částek is nu in balbezit. Částek geeft de bal voor. Zarudzki krijgt zijn hoofd ertegen. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 37%, doria 63%.
superbrice - doria 3:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uribe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu geeft de bal voor. Secondi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - doria 4:1

53e minuut.
Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Bovisa rent richting de bal. Bovisa schiet op doel. Mutu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - doria 5:1

78e minuut.
Secondi onderschept slim de pass. Secondi met een sublieme pass. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uribe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu geeft een lange en hoge pass. Secondi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - doria 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 44%, doria 56%.
superbrice - doria 6:1