Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese Niuppy
punte3 Tactiek Quadrizona
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
48 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
adequate Passen formidable
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Dobias rent richting de bal. Dobias draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 0:1

9e minuut.
Barański verovert de bal door een tackle van achteren. Barański probeert naar een medespeler te passen. Pełka is nu in balbezit. Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 0:2

24e minuut.
Gubajdullin probeert naar een medespeler te passen. Jasseron kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 0:3

27e minuut.
Jasseron geeft een hoge lob. Pleško springt en kopt de bal. Pełka kopt de bal weg. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias geeft de bal voor. Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Hrotek met een sublieme pass. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić heeft problemen om de bal te vangen. Terzić schiet op doel. Sierny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pacchi passt de bal in één keer door. Jasseron is nu in balbezit. Jasseron passt de bal met de wreef. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barański heeft problemen om de bal te vangen. Pleško is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 0:4

37e minuut.
Jasseron is nu in balbezit. Jasseron geeft een hoge lob. Pleško kopt de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasseron rent richting de bal. Jasseron passt de bal met de wreef. Pleško rent richting de bal. Pleško draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dobias kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański begaat een overtreding. Barański krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Schak met een sublieme pass. Jandrić geeft een hoge lob. Pleško is nu in balbezit. Pleško haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 64%, Niuppy 36%.
Acquedolcese - Niuppy 0:5

47e minuut.
Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Gubajdullin speelt de bal door. Calderón kopt de bal weg. Pleško is nu in balbezit. Pleško haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 0:6

51e minuut.
Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias passt de bal in één keer door. Dejnowicz is nu in balbezit. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin bokst de bal weg. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 0:7

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met de inworp. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Pleško maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Allen passt de bal met de wreef. Terzić is nu in balbezit. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Sierny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 1:7

60e minuut.
Calderón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz met een sublieme pass. Calderón rent richting de bal. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nycz heeft problemen om de bal te vangen. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen probeert naar een medespeler te passen. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski geeft de bal voor. Sierny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terzić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kurczak is nu in balbezit. Kurczak geeft een lange en hoge pass. Terzić is nu in balbezit. Terzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 2:7

72e minuut.
Calderón onderschept slim de pass. Calderón geeft een lange en hoge pass. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 2:8

76e minuut.
Schak probeert naar een medespeler te passen. Hrotek geeft een hoge lob. Terzić rent richting de bal. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Sierny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 3:8

79e minuut.
Pleško heeft problemen om de bal te vangen. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka geeft een lange en hoge pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Niuppy 3:9

83e minuut.
Jasseron speelt de bal door. Pacchi is nu in balbezit. Hrotek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrotek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Poćwiardowski kopt de bal weg. Terzić probeert de bal met de borst te controleren. Rupala is nu in balbezit. Terzić verovert de bal door een tackle van achteren. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Sierny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allen probeert de bal met de borst te controleren. Allen schiet op doel. Sierny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 53%, Niuppy 47%.
Acquedolcese - Niuppy 3:9