Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niuppy Acquedolcese
Quadrizona Tactiek punte3
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
56.9 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten solid
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Klungelig pakt Jasseron de bal. Jasseron met een sublieme pass. Pípa rent richting de bal. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz schiet op doel. Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Barański passt de bal zonder na te denken. Hrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrotek geeft de bal voor. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Jasseron speelt de bal door. Pípa rent richting de bal. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pink maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Allen kopt de bal weg. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Sierny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Acquedolcese 0:1

38e minuut.
Bolz met de inworp. Pacchi geeft een lange en hoge pass. Pełka is nu in balbezit. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nycz geeft de bal voor. Daar is Schak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasseron geeft de bal voor. Bolz rent richting de bal. Bolz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 42%, Acquedolcese 58%.
Niuppy - Acquedolcese 0:1

50e minuut.
Iváncsik geeft de bal voor. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Bolz is nu in balbezit. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jasseron met een sublieme pass. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz met een sublieme pass. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niuppy - Acquedolcese 1:1

55e minuut.
Pípa passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Pípa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pípa probeert naar een medespeler te passen. Bolz rent richting de bal. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz verovert de bal door een tackle van achteren. Bolz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pacchi rent richting de bal. Pacchi geeft de bal voor. Bolz rent richting de bal. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Acquedolcese 2:1

73e minuut.
Pacchi rent richting de bal. Hrotek onderschept slim de pass. Hrotek geeft een lange en hoge pass. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Gubajdullin trapt de bal weg. Calderón geeft een hoge lob. Pípa rent richting de bal. Pípa schiet op doel. Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Acquedolcese 3:1

80e minuut.
Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz speelt de bal door. Pípa rent richting de bal. Pípa schiet op doel. Gubajdullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Acquedolcese 4:1

82e minuut.
Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić passt de bal zonder na te denken. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap. Sierny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Acquedolcese 4:2

86e minuut.
Pink probeert de bal met de borst te controleren. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Acquedolcese 5:2

88e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Acquedolcese 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 47%, Acquedolcese 53%.
Niuppy - Acquedolcese 6:2