Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FG Catania CPF Black Dogs
Normal Tactiek 352 serie d
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Leonello heeft problemen om de bal te vangen. Leonello passt de bal met de wreef. Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Massafra probeert naar een medespeler te passen. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Adda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zagubiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giarratana rent richting de bal. Giarratana speelt de bal door. Sơn Quân heeft problemen om de bal te vangen. Sơn Quân schiet op doel. Esu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Black Dogs 0:1

11e minuut.
Giarratana probeert naar een medespeler te passen. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân speelt de bal door. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Esu trapt de bal weg van het doel. Köster kopt de bal weg. Jodłowiec rent richting de bal. Daar is Jodłowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ivaldi met een snelle inworp. Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony geeft een lange en hoge pass. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Colombari de bal. Jodłowiec geeft een lange en hoge pass. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân schiet op doel. Na een snelle pass probeert Uliporti de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Baffoni probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagubiony neemt de hoekschop. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sơn Quân rent richting de bal. Uliporti begaat een overtreding. Sơn Quân is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sơn Quân zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jodłowiec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baffoni rent richting de bal. Sơn Quân onderschept slim de pass. Uliporti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sơn Quân is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sơn Quân neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Black Dogs 0:2

35e minuut.
Zagubiony met de inworp. Ivaldi geeft een hoge lob. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sơn Quân de bal. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Massafra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Subbarayan zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bombardieri de bal. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Black Dogs 0:3

37e minuut.
Sơn Quân passt de bal in één keer door. Jodłowiec rent richting de bal. Massafra geeft een hoge lob. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bombardieri controleert de bal met de borst. Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bombardieri. Bombardieri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 80%, Black Dogs 20%.
FG Catania CPF - Black Dogs 0:3

46e minuut.
Sơn Quân rent richting de bal. Galisai rent richting de bal. Ivaldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galisai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Galisai kan niet meer verder spelen. Benci komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi probeert naar een medespeler te passen. Köster probeert naar een medespeler te passen. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Black Dogs 0:4

54e minuut.
Bombardieri met een sublieme pass. Zagubiony rent richting de bal. Panunzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panunzio krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Colombari geeft een hoge lob. Merighetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subbarayan speelt de bal door. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Zagubiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bombardieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Black Dogs 0:5

70e minuut.
Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari passt de bal in één keer door. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec schiet op doel. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Black Dogs 0:6

74e minuut.
Subbarayan met een snelle inworp. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Baffoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagubiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sơn Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Black Dogs 0:7

83e minuut.
Zagubiony probeert de bal aan de voet te houden. Ivaldi probeert naar een medespeler te passen. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Guadalupi kopt de bal weg. Daar is Sơn Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 77%, Black Dogs 23%.
FG Catania CPF - Black Dogs 0:7