Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Dogs FG Catania CPF
352 serie d Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Subbarayan met de inworp. Törmävaara met een sublieme pass. Subbarayan heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan geeft de bal voor. Klungelig pakt Baffoni de bal. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 1:0

8e minuut.
Bombardieri rent richting de bal. Törmävaara verovert de bal door een tackle van achteren. Törmävaara speelt de bal door. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 2:0

13e minuut.
Törmävaara kopt de bal weg. Daar is Jodłowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodłowiec met een sublieme pass. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Törmävaara is nu in balbezit. Törmävaara passt de bal met de wreef. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec schiet op doel. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Jodłowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adda rent richting de bal. Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec speelt de bal door. Uliporti rent richting de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Uliporti geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagubiony geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sơn Quân maakt een snoekduik en kopt de bal. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Subbarayan kopt de bal weg. Colombari rent richting de bal. Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec met een sublieme pass. Massafra verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 3:0

19e minuut.
Campbell geeft een hoge lob. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec speelt de bal door. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân schiet op doel. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan geeft de bal voor. Uliporti kopt de bal weg. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jodłowiec is nu in balbezit. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec rent richting de bal. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi geeft een lange en hoge pass. Daar is Colombari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Uliporti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagubiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Törmävaara rent richting de bal. Törmävaara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bombardieri is nu in balbezit. Törmävaara onderschept slim de pass. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 17%, FG Catania CPF 83%.
Black Dogs - FG Catania CPF 3:0

47e minuut.
Baffoni is nu in balbezit. Sơn Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Quân passt de bal met de wreef. Zagubiony geeft een hoge lob. Jodłowiec krijgt zijn hoofd ertegen. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 4:0

49e minuut.
Sapanatar geeft een lange en hoge pass. Baffoni heeft problemen om de bal te vangen. Sơn Quân rent richting de bal. Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 5:0

56e minuut.
Merighetto is nu in balbezit. Subbarayan verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan geeft de bal voor. Jodłowiec heeft problemen om de bal te vangen. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giarratana komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Uliporti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaldi met de inworp. Zagubiony geeft een hoge lob. Jodłowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Adda is nu in balbezit. Subbarayan onderschept slim de pass. Subbarayan met een sublieme pass. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmävaara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ivaldi probeert naar een medespeler te passen. Baffoni heeft problemen om de bal te vangen. Zagubiony speelt de bal door. Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec passt de bal in één keer door. Törmävaara met een sublieme pass. Giarratana is nu in balbezit. Giarratana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 6:0

74e minuut.
Adda rent richting de bal. Subbarayan onderschept slim de pass. Subbarayan geeft een hoge lob. Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Panunzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi met een sublieme pass. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ... Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giarratana rent richting de bal. Giarratana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 7:0

79e minuut.
Inworp. Sapanatar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subbarayan geeft de bal voor. Giarratana rent richting de bal. Giarratana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - FG Catania CPF 8:0

81e minuut.
Doeltrap. Uliporti trapt de bal weg van het doel. Zagubiony kopt de bal weg. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ... Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uliporti heeft problemen om de bal te vangen. Giarratana is nu in balbezit. Giarratana draait met de bal, schiet en ... Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bombardieri rent richting de bal. Törmävaara verovert de bal door een tackle van achteren. Törmävaara speelt de bal door. Klungelig pakt Giarratana de bal. Giarratana draait met de bal, schiet en ... Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giarratana rent richting de bal. Giarratana haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg.

88e minuut.
Giarratana geeft een lange en hoge pass. Sapanatar probeert de bal aan de voet te houden. Sapanatar met een sublieme pass. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 11%, FG Catania CPF 89%.
Black Dogs - FG Catania CPF 8:0