Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superbrice sdrugius
433 Tactiek polo +movimento
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 44
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Secondi passt de bal met de wreef. Paoli rent richting de bal. Paoli probeert naar een medespeler te passen. Bovisa rent richting de bal. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Eremia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Niţulescu geeft de bal voor. Daar is Bovisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semov onderschept slim de pass. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Zocca is nu in balbezit. Zocca probeert naar een medespeler te passen. Bovisa rent richting de bal. Bovisa schiet op doel. Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - sdrugius 1:0

21e minuut.
Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka is nu in balbezit. Soroka passt de bal met de wreef. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Rotzinger rent richting de bal. Rotzinger passt de bal met de wreef. Soroka met een sublieme pass. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ... Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Frączyński passt de bal met de wreef. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj passt de bal in één keer door. Snedker is nu in balbezit. Snedker schiet op doel. Miranda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 32%, sdrugius 68%.
superbrice - sdrugius 1:0

49e minuut.
Zocca rent richting de bal. Zocca met een sublieme pass. Bovisa rent richting de bal. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Oferma met een sublieme pass. Klungelig pakt Niţulescu de bal. Niţulescu met een sublieme pass. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Secondi geeft de bal voor. Paoli kopt de bal weg. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa schiet op doel. Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - sdrugius 2:0

80e minuut.
Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz met een sublieme pass. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker rent richting de bal. Snedker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Secondi met een sublieme pass. Daar is Semov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel. Eremia bokst de bal weg.

87e minuut.
Paoli speelt de bal door. Niţulescu speelt de bal door. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - sdrugius 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 42%, sdrugius 58%.
superbrice - sdrugius 3:0