Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdrugius superbrice
polo +movimento Tactiek 433
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 59.4
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zocca heeft problemen om de bal te vangen. Secondi is nu in balbezit. Secondi passt de bal zonder na te denken. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Soroka passt de bal in één keer door. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu passt de bal met de wreef. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Stevens geeft een lange en hoge pass. Gianquinto speelt de bal door. Falossi heeft problemen om de bal te vangen. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Paoli controleert de bal met de borst. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa passt de bal in één keer door. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Secondi kopt de bal weg. Bovisa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frączyński. Frączyński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bovisa geeft een hoge lob. Daar is Stevens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoli rent richting de bal. Paoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma geeft de bal voor. Frączyński probeert naar een medespeler te passen. Maisepp heeft problemen om de bal te vangen. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Falossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli onderschept slim de pass. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:1

31e minuut.
Gianquinto geeft de bal voor. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj begaat een overtreding. Januzaj krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Frączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli onderschept slim de pass. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:2

33e minuut.
Bovisa is nu in balbezit. Stevens rent richting de bal. Stevens geeft een hoge lob. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bovisa is nu in balbezit. Bovisa speelt de bal door. Paoli rent richting de bal. Paoli schiet op doel. Eremia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:3

42e minuut.
Secondi heeft problemen om de bal te vangen. Bovisa rent richting de bal. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel. Eremia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:4

44e minuut.
Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka geeft een hoge lob. Bovisa kopt de bal weg. Secondi is nu in balbezit. Secondi draait met de bal, schiet en ... Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Stevens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho geeft een hoge lob. Soroka controleert de bal met de borst. Soroka geeft een lange en hoge pass. Paoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Eremia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 60%, superbrice 40%.
sdrugius - superbrice 0:5

47e minuut.
Niţulescu geeft een hoge lob. Eremia speelt de bal door. Soroka kopt de bal weg. Bovisa rent richting de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Peruzzo is nu in balbezit. Peruzzo geeft een hoge lob. Camacho kan de bal niet met de borst controleren. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Secondi is nu in balbezit. Secondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:6

56e minuut.
Rotzinger onderschept slim de pass. Zocca rent richting de bal. Zocca speelt de bal door. Paoli rent richting de bal. Paoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:7

65e minuut.
Eremia trapt de bal weg van het doel. Niţulescu met een sublieme pass. Bovisa rent richting de bal. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:8

69e minuut.
Falossi rent richting de bal. Paoli onderschept slim de pass. Paoli passt de bal zonder na te denken. Secondi is nu in balbezit. Secondi draait met de bal, schiet en ... Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Secondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secondi schiet op doel. Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:9

79e minuut.
Soroka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Camacho de bal. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ... Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:10

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zocca met een snelle inworp. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu geeft de bal voor. Bovisa springt en kopt de bal. Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Soroka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel. Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zocca passt de bal in één keer door. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu geeft een hoge lob. Paoli is nu in balbezit. Paoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - superbrice 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 69%, superbrice 31%.
sdrugius - superbrice 0:11