Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese Black Dogs
punte3 Tactiek 352 serie d
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
50.1 gemiddelde waardering 54.4
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Pink verovert de bal door een tackle van achteren. Pink geeft de bal voor. Terzić is nu in balbezit. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel. van der Winden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zagubiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Törmävaara met een sublieme pass. Klungelig pakt Jodłowiec de bal. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Black Dogs 0:1

17e minuut.
Pełka geeft de bal voor. Poćwiardowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Turrisi ... Strafschop! Turrisi krijgt een gele kaart. Poćwiardowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Allen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acquedolcese - Black Dogs 1:1

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sơn Quân stond buitenspel. Kurczak neemt vlug de vrije trap. Nachtfahrt heeft problemen om de bal te vangen. Allen rent richting de bal. Allen haalt uit met een fantastische trap. van der Winden bokst de bal weg. Poćwiardowski is nu in balbezit. Terzić rent richting de bal. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Black Dogs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 53%, Black Dogs 47%.
Acquedolcese - Black Dogs 2:1

54e minuut.
Zagubiony passt de bal zonder na te denken. Iváncsik rent richting de bal. Törmävaara onderschept slim de pass. Törmävaara geeft de bal voor. Jodłowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sơn Quân is nu in balbezit. Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony geeft een hoge lob. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec schiet op doel. Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jodłowiec rent richting de bal. Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka geeft een hoge lob. Daar is Sơn Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acquedolcese - Black Dogs 2:2

61e minuut.
Terzić geeft de bal voor. Poćwiardowski rent richting de bal. Turrisi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poćwiardowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Allen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jodłowiec probeert naar een medespeler te passen. Hrotek geeft een lange en hoge pass. Terzić is nu in balbezit. Terzić haalt uit met een fantastische trap. van der Winden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Black Dogs 3:2

75e minuut.
Pink geeft een hoge lob. Poćwiardowski kopt de bal weg. Terzić rent richting de bal. Terzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - Black Dogs 4:2

84e minuut.
Allen is nu in balbezit. Allen passt de bal met de wreef. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. van der Winden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 38%, Black Dogs 62%.
Acquedolcese - Black Dogs 4:2