Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niuppy FG Catania CPF
Quadrizona Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten unsatisfactory
formidable Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Adda rent richting de bal. Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz met een sublieme pass. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel. Esu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dejnowicz met een sublieme pass. Daar is Dobias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobias passt de bal in één keer door. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met een snelle inworp. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Dobias krijgt zijn hoofd ertegen. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 2:0

10e minuut.
Massafra rent richting de bal. Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Dobias geeft de bal voor. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 3:0

12e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een lange en hoge pass. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 4:0

13e minuut.
Jasseron met een sublieme pass. Dobias is nu in balbezit. Dobias passt de bal met de wreef. Pleško rent richting de bal. Pleško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dobias is nu in balbezit. Adda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calderón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dejnowicz kopt de bal weg. Dobias rent richting de bal. Dobias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Esu trapt de bal weg van het doel. Calderón kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Dobias probeert naar een medespeler te passen. Pleško is nu in balbezit. Pleško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pacchi speelt de bal door. Pleško heeft problemen om de bal te vangen. Pleško met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobias de bal. Dobias draait met de bal, schiet en ... Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 5:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Esu met een harde bal richting middenveld. Calderón kopt de bal weg. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pacchi geeft een hoge lob. Pleško kopt de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 6:0

27e minuut.
Dejnowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobias de bal. Adda is nu in balbezit. Dobias onderschept slim de pass. Dobias geeft een lange en hoge pass. Esu bokst de bal weg. Daar is Pleško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleško draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Dejnowicz met een sublieme pass. Pacchi rent richting de bal. Pacchi passt de bal met de wreef. Dobias is nu in balbezit. Dobias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Galisai rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón geeft de bal voor. Pleško rent richting de bal. Pleško draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 7:0

39e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal zonder na te denken. Dobias speelt de bal door. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Massafra is nu in balbezit. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 8:0

41e minuut.
Dobias passt de bal in één keer door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een lange en hoge pass. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 9:0

41e minuut.
Colombari is nu in balbezit. Colombari geeft een lange en hoge pass. Uliporti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pleško rent richting de bal. Pleško draait met de bal, schiet en ... Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobias is nu in balbezit. Dobias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 10:0

45e minuut.
Panunzio probeert naar een medespeler te passen. Rupala rent richting de bal. Rupala geeft een lange en hoge pass. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 17%, FG Catania CPF 83%.
Niuppy - FG Catania CPF 11:0

48e minuut.
Inworp. Calderón met de inworp. Dejnowicz geeft de bal voor. Dobias krijgt zijn hoofd ertegen. Uliporti probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Esu speelt de bal door. Jasseron met een sublieme pass. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón geeft de bal voor. Dobias springt en kopt de bal. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Jasseron de bal. Jasseron speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft de bal voor. Klungelig pakt Pleško de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 12:0

56e minuut.
Pleško heeft problemen om de bal te vangen. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 13:0

57e minuut.
Leonello passt de bal met de wreef. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz geeft een hoge lob. Daar is Pleško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 14:0

58e minuut.
Galisai bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisai passt de bal zonder na te denken. Bombardieri rent richting de bal. Pleško onderschept slim de pass. Pleško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dobias passt de bal zonder na te denken. Calderón geeft de bal voor. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 15:0

63e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Pleško heeft problemen om de bal te vangen. Pleško schiet op doel. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Dobias rent richting de bal. Dobias passt de bal met de wreef. Massafra is nu in balbezit. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Esu bokst de bal weg. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 16:0

68e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Dobias is nu in balbezit. Dobias passt de bal zonder na te denken. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dobias met een sublieme pass. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz passt de bal met de wreef. Pleško is nu in balbezit. Pleško draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Jasseron met een sublieme pass. Pacchi rent richting de bal. Pacchi passt de bal met de wreef. Pleško rent richting de bal. Pleško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz speelt de bal door. Pleško is nu in balbezit. Pleško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pleško kopt de bal weg. Dobias heeft problemen om de bal te vangen. Dobias passt de bal in één keer door. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jasseron kopt de bal weg. Pleško heeft problemen om de bal te vangen. Pleško passt de bal in één keer door. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 17:0

75e minuut.
Doeltrap. Esu trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met de inworp. Jasseron geeft een hoge lob. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Colombari is nu in balbezit. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Dobias is nu in balbezit. Dobias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Calderón controleert de bal met de borst. Calderón geeft de bal voor. Daar is Uliporti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobias rent richting de bal. Dobias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz geeft de bal voor. Dobias kopt de bal weg. Pleško heeft problemen om de bal te vangen. Pleško schiet op doel. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rupala passt de bal met de wreef. Pacchi geeft de bal voor. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleško rent richting de bal. Pleško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Dobias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobias speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een lange en hoge pass. Dobias maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dejnowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - FG Catania CPF 18:0

83e minuut.
Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Dobias passt de bal zonder na te denken. Pleško is nu in balbezit. Pleško heeft problemen om de bal te vangen. Pleško draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dejnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz geeft een hoge lob. Daar is Uliporti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleško rent richting de bal. Pleško haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Calderón geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Massafra kopt de bal weg. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal met de wreef. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 9%, FG Catania CPF 91%.
Niuppy - FG Catania CPF 18:0