Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FG Catania CPF Niuppy
Normal Tactiek Quadrizona
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 50
waardeloos Schieten goed
matig Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Calderón met de inworp. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz geeft de bal voor. Bolz springt en kopt de bal. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:1

3e minuut.
Calderón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasseron speelt de bal door. Calderón speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Jasseron de bal onder controle te krijgen. Dobias geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Calderón speelt de bal door. Pacchi rent richting de bal. Pacchi geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:2

10e minuut.
Bolz geeft de bal voor. Calderón kopt de bal weg. Dejnowicz speelt de bal door. Dobias is nu in balbezit. Dobias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Panunzio is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacchi met de inworp. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Dobias maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Calderón probeert de bal met de borst te controleren. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Pacchi probeert naar een medespeler te passen. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jasseron speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal met de wreef. Dobias heeft problemen om de bal te vangen. Dobias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:3

17e minuut.
Dobias speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dejnowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bolz de bal. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz rent richting de bal. Bolz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:4

23e minuut.
Dejnowicz met een sublieme pass. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz met een sublieme pass. Bolz rent richting de bal. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jasseron kopt de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pacchi rent richting de bal. Pacchi met een sublieme pass. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz draait met de bal, schiet en ... Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Bolz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baffoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz onderschept slim de pass. Bolz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uliporti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:5

29e minuut.
Dobias speelt de bal door. Bolz heeft problemen om de bal te vangen. Bolz passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bolz rent richting de bal. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz is nu in balbezit. Bolz haalt uit met een fantastische trap. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Dobias rent richting de bal. Dobias passt de bal zonder na te denken. Bolz rent richting de bal. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:6

35e minuut.
Dobias speelt de bal door. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliporti begaat een overtreding. Uliporti krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Uliporti onderschept slim de pass. Uliporti geeft de bal voor. Inworp. Pacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasseron geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Calderón passt de bal met de wreef. Dobias rent richting de bal. Dobias passt de bal in één keer door. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:7

45e minuut.
Massafra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met een snelle inworp. Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Bolz springt en kopt de bal. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 85%, Niuppy 15%.
FG Catania CPF - Niuppy 0:8

46e minuut.
Bolz is nu in balbezit. Pacchi rent richting de bal. Pacchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:9

48e minuut.
Dobias passt de bal met de wreef. Bolz heeft problemen om de bal te vangen. Bolz passt de bal met de wreef. Dejnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobias rent richting de bal. Dobias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:10

53e minuut.
Dobias speelt de bal door. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bolz de bal. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Calderón met de inworp. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz geeft de bal voor. Bolz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:11

58e minuut.
Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dobias de bal. Dobias passt de bal zonder na te denken. Bolz is nu in balbezit. Bolz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dobias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wyczałkowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Uliporti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met een snelle inworp. Dejnowicz geeft de bal voor. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wyczałkowski speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Bolz rent richting de bal. Bolz draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pacchi geeft de bal voor. Wyczałkowski rent richting de bal. Bolz rent richting de bal. Bolz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Dejnowicz speelt de bal door. Bolz is nu in balbezit. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:12

79e minuut.
Jasseron met een sublieme pass. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bolz de bal. Bolz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski onderschept slim de pass. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg.

84e minuut.
Adda is nu in balbezit. Wyczałkowski is nu in balbezit. Calderón geeft een lange en hoge pass. Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - Niuppy 0:13

89e minuut.
Pacchi speelt de bal door. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski geeft een hoge lob. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 92%, Niuppy 8%.
FG Catania CPF - Niuppy 0:13