Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doria Niuppy
SCOTLAND Tactiek Quadrizona
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten matig
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen matig


4e minuut.
Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis passt de bal zonder na te denken. Částek heeft problemen om de bal te vangen. Částek geeft een hoge lob. Gołysz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Částek passt de bal met de wreef. Kotnis rent richting de bal. Částek geeft de bal voor. Gołysz rent richting de bal. Gołysz schiet op doel. Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Částek kopt de bal weg. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołysz draait met de bal, schiet en ... Perez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - Niuppy 1:0

44e minuut.
Částek rent richting de bal. Částek geeft de bal voor. Olivetti kopt de bal weg. Gołysz heeft problemen om de bal te vangen. Gołysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - Niuppy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 37%, Niuppy 63%.
doria - Niuppy 2:0

78e minuut.
Stenka geeft een lange en hoge pass. Kotnis kopt de bal weg. Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Stenka rent richting de bal. Stenka schiet op doel. Mutu bokst de bal weg.

86e minuut.
Yenikonak is nu in balbezit. Yenikonak geeft een lange en hoge pass. Gołysz rent richting de bal. Gołysz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gołysz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
doria - Niuppy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 46%, Niuppy 54%.
doria - Niuppy 3:0