Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdrugius Black Dogs
polo +movimento Tactiek 352 serie d
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Liechti rent richting de bal. Liechti geeft een lange en hoge pass. Daar is Nachtfahrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... van der Winden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagubiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Urzică rent richting de bal. Urzică passt de bal zonder na te denken. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra schiet op doel. van der Winden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 44%, Black Dogs 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdrugius - Black Dogs 0:0

57e minuut.
Köster is nu in balbezit. Köster passt de bal zonder na te denken. Ivaldi speelt de bal door. Subbarayan geeft een lange en hoge pass. Jodłowiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Black Dogs 0:1

81e minuut.
Kubowicz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zagubiony de bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... van der Winden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ivaldi met een sublieme pass. Sapanatar is nu in balbezit. Sapanatar geeft een hoge lob. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Ollik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Inworp. Kubowicz met de inworp. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 48%, Black Dogs 52%.
sdrugius - Black Dogs 0:1