Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese superbrice
punte3 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten outstanding
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu geeft een lange en hoge pass. Kurczak probeert de bal aan de voet te houden. Bovisa rent richting de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Britton onderschept slim de pass. Britton geeft een hoge lob. Bovisa kopt de bal weg. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pełka probeert de bal aan de voet te houden. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu geeft de bal voor. Bovisa springt en kopt de bal. Gubajdullin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 0:1

6e minuut.
Perosi rent richting de bal. Secondi onderschept slim de pass. Secondi passt de bal met de wreef. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Secondi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paoli neemt zijn aanloop. Gubajdullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 0:2

11e minuut.
Niţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Niţulescu passt de bal in één keer door. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Pink probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 0:3

14e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu geeft de bal voor. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... Bovisa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batista is nu in balbezit. Batista passt de bal zonder na te denken. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrotek probeert naar een medespeler te passen. Terzić rent richting de bal. Terzić heeft problemen om de bal te vangen. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu passt de bal in één keer door. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton geeft de bal voor. Rotzinger kopt de bal weg. Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Soroka onderschept slim de pass. Soroka geeft een lange en hoge pass. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin bokst de bal weg.

34e minuut.
Hrotek rent richting de bal. Hrotek passt de bal met de wreef. Daar is Rotzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Miranda geeft een hoge lob. Bovisa kopt de bal weg. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel. Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 71%, superbrice 29%.
Acquedolcese - superbrice 0:4

48e minuut.
Paoli geeft een hoge lob. Zocca is nu in balbezit. Zocca speelt de bal door. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel. Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bovisa krijgt zijn hoofd ertegen. Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Poćwiardowski kopt de bal weg. Haave geeft een lange en hoge pass. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa onderschept slim de pass. Bovisa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gianquinto geeft een lange en hoge pass. Terzić rent richting de bal. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 1:4

66e minuut.
Schak passt de bal in één keer door. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi passt de bal zonder na te denken. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen rent richting de bal. Terzić is nu in balbezit. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bovisa geeft een hoge lob. Kurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Hrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli onderschept slim de pass. Paoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Soroka probeert naar een medespeler te passen. Paoli is nu in balbezit. Daar is Paoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Hrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełka rent richting de bal. Paoli verovert de bal door een tackle van achteren. Paoli schiet op doel. Gubajdullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 1:5

77e minuut.
Soroka probeert naar een medespeler te passen. Zocca is nu in balbezit. Zocca speelt de bal door. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 1:6

83e minuut.
Paoli rent richting de bal. Pełka onderschept slim de pass. Pełka speelt de bal door. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Schak bereikt de bal nog maar net als eerste. Schak geeft een hoge lob. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - superbrice 2:6

88e minuut.
Klungelig pakt Rotzinger de bal. Poćwiardowski is nu in balbezit. Met opzet legt Soroka zijn tegenspeler op de grond. Soroka krijgt een gele kaart. Poćwiardowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorgon komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Haave maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Secondi rent richting de bal. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi onderschept slim de pass. Secondi draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 48%, superbrice 52%.
Acquedolcese - superbrice 2:6