Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Tragici FG Catania CPF
sfreak Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten unsatisfactory
excellent Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Marletta onderschept slim de pass. Marletta speelt de bal door. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah geeft de bal voor. Kubílek springt en kopt de bal. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Kubílek de bal. Bombardieri is nu in balbezit. Kubílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 2:0

6e minuut.
Massafra passt de bal in één keer door. Shivhon is nu in balbezit. Shivhon passt de bal in één keer door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Marletta passt de bal zonder na te denken. Kin Wah rent richting de bal. Kin Wah speelt de bal door. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Massafra de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 3:0

15e minuut.
Balistreri is nu in balbezit. Balistreri passt de bal in één keer door. Kubílek is nu in balbezit. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Calogeri met de inworp. Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Cima passt de bal met de wreef. Kubílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 4:0

18e minuut.
Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galisai. Kin Wah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marletta met een snel genomen vrije trap. Kubílek heeft problemen om de bal te vangen. Kubílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 5:0

20e minuut.
Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uliporti de bal onder controle te krijgen. Adda rent richting de bal. Shivhon rent richting de bal. Shivhon schiet op doel. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 6:0

22e minuut.
Kin Wah is nu in balbezit. Kin Wah passt de bal met de wreef. Baffoni rent richting de bal. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Carosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merighetto met een snelle inworp. Galisai is nu in balbezit. Galisai geeft een lange en hoge pass. Quondamangelomaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shivhon geeft een hoge lob. Kin Wah kopt de bal weg. Kubílek heeft problemen om de bal te vangen. Kubílek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Kubílek is nu in balbezit. Kubílek passt de bal in één keer door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 7:0

28e minuut.
Galisai passt de bal zonder na te denken. Baffoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 8:0

30e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru geeft een hoge lob. Bombardieri is nu in balbezit. Kubílek onderschept slim de pass. Kubílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 9:0

35e minuut.
Calogeri rent richting de bal. Calogeri passt de bal met de wreef. Cima probeert naar een medespeler te passen. Kubílek is nu in balbezit. Kubílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Shivhon geeft een lange en hoge pass. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru speelt de bal door. Kubílek rent richting de bal. Kubílek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 10:0

38e minuut.
Vărzaru passt de bal in één keer door. Calogeri geeft de bal voor. Kubílek rent richting de bal. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Kubílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubílek rent richting de bal. Kubílek draait met de bal, schiet en ... Esu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kubílek de bal. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 11:0

44e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Kubílek is nu in balbezit. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Massafra de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 15%, FG Catania CPF 85%.
I Tragici - FG Catania CPF 11:0

51e minuut.
Galisai rent richting de bal. Carosi onderschept slim de pass. Balistreri met een sublieme pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kin Wah passt de bal zonder na te denken. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Kubílek rent richting de bal. Kubílek draait met de bal, schiet en ... Vărzaru probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Adda rent richting de bal. Kubílek onderschept slim de pass. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 12:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin Wah met de inworp. Cima geeft een lange en hoge pass. Kubílek rent richting de bal. Kubílek schiet op doel. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Baffoni geeft de bal voor. Inworp. Kin Wah met een snelle inworp. Cima geeft de bal voor. Kubílek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 13:0

62e minuut.
Cima heeft problemen om de bal te vangen. Cima speelt de bal door. Kubílek rent richting de bal. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel. Esu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kin Wah zal de hoekschop nemen. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogeri is nu in balbezit. Calogeri haalt uit met een fantastische trap. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Galisai passt de bal met de wreef. Kin Wah is nu in balbezit. Kin Wah passt de bal in één keer door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Balistreri verovert de bal door een tackle van achteren. Cima met een sublieme pass. Shivhon heeft problemen om de bal te vangen. Shivhon geeft een hoge lob. Kubílek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Esu probeert naar een medespeler te passen. Shivhon kopt de bal weg. Kubílek heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Massafra kopt de bal weg. Baffoni heeft problemen om de bal te vangen. Kin Wah met een sublieme pass. Kubílek rent richting de bal. Kubílek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Esu trapt de bal weg van het doel. Kin Wah kopt de bal weg. Daar is Uliporti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubílek draait met de bal, schiet en ... Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 14:0

77e minuut.
Adda passt de bal in één keer door. Colombari is nu in balbezit. Shivhon verovert de bal door een tackle van achteren. Shivhon geeft een hoge lob. Vărzaru springt en kopt de bal. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shivhon met de inworp. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Marletta rent richting de bal. Panunzio is nu in balbezit. Marletta verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Massafra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shivhon rent richting de bal. Shivhon geeft een lange en hoge pass. Kubílek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Vărzaru de bal. Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Cima met een sublieme pass. Kubílek heeft problemen om de bal te vangen. Kubílek haalt uit met een fantastische trap. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Uliporti de bal. Bombardieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Shivhon met een snelle inworp. Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cima onderschept slim de pass. Cima geeft de bal voor. Vărzaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kubílek de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubílek is nu in balbezit. Kubílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - FG Catania CPF 15:0

90e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Kubílek is nu in balbezit. Kubílek draait met de bal, schiet en ... Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 12%, FG Catania CPF 88%.
I Tragici - FG Catania CPF 15:0