Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doria Black Dogs
SCOTLAND Tactiek 352 serie d
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
46.7 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten solid
average Passen solid
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Jodłowiec is nu in balbezit. Dehang verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan geeft een hoge lob. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Zagubiony geeft de bal voor. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dehang. Dehang krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Dehang probeert de bal met de borst te controleren. Jodłowiec rent richting de bal. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sơn Quân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotnis is nu in balbezit. Met opzet legt Ivaldi zijn tegenspeler op de grond. Ivaldi krijgt een gele kaart. Kotnis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kotnis kan niet meer verder spelen. Yenikonak komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Guadalupi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirwa de bal. Zagubiony begaat een overtreding. Kirwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 70%, Black Dogs 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
doria - Black Dogs 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenikonak met een snelle inworp. Částek bereikt de bal nog maar net als eerste. Částek geeft een hoge lob. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Winden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Guadalupi neemt vlug de vrije trap. Azim kan de bal niet met de borst controleren. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
doria - Black Dogs 0:1

54e minuut.
Zagubiony heeft problemen om de bal te vangen. Yenikonak geeft een hoge lob. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Dimitrov geeft de bal voor. Částek bereikt de bal nog maar net als eerste. Částek probeert naar een medespeler te passen. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ivaldi speelt de bal door. Yenikonak heeft problemen om de bal te vangen. Törmävaara speelt de bal door. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Mutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Dimitrov geeft de bal voor. Částek kan de bal niet met de borst controleren. Částek probeert naar een medespeler te passen. Gołysz is nu in balbezit. Gołysz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria 60%, Black Dogs 40%.
doria - Black Dogs 0:1