Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niuppy sdrugius
Quadrizona Tactiek polo +movimento
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli speelt de bal door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tejnóra rent richting de bal. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli onderschept slim de pass. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - sdrugius 0:1

23e minuut.
Pacchi rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Urzică met een sublieme pass. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jasseron met een sublieme pass. Klungelig pakt Semov de bal. Semov speelt de bal door. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Calderón de bal. Kapor rent richting de bal. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Ollik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niuppy - sdrugius 1:1

38e minuut.
Tejnóra kopt de bal weg. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Liechti geeft de bal voor. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... Sierny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 59%, sdrugius 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niuppy - sdrugius 1:1

56e minuut.
Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Pacchi geeft de bal voor. Dobias kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Ollik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias is nu in balbezit. Dobias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Semov passt de bal in één keer door. Liechti rent richting de bal. Met opzet legt Nycz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nycz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nycz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Liechti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camacho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra schiet op doel. Sierny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - sdrugius 1:2

65e minuut.
Urzică passt de bal zonder na te denken. Tejnóra rent richting de bal. Jasseron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejnóra raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roseima neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ross rent richting de bal. Ross geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matusek de bal. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz passt de bal in één keer door. Jasseron speelt de bal door. Pacchi is nu in balbezit. Pacchi haalt uit met een fantastische trap. Ollik bokst de bal weg. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niuppy - sdrugius 2:2

74e minuut.
Jandrić geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz kan de bal niet met de borst controleren. Dejnowicz met een sublieme pass. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - sdrugius 3:2

80e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Dobias is nu in balbezit. Dobias draait met de bal, schiet en ... Ollik bokst de bal weg.

82e minuut.
Urzică rent richting de bal. Kubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubowicz speelt de bal door. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Sierny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Matusek geeft een hoge lob. Ross probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapor is nu in balbezit. Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Ollik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 46%, sdrugius 54%.
Niuppy - sdrugius 3:2