Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Tragici Acquedolcese
sfreak Tactiek punte3
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
60 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Iváncsik de bal onder controle te krijgen. Pink rent richting de bal. Pink geeft een lange en hoge pass. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Kurczak heeft problemen om de bal te vangen. Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 1:0

9e minuut.
Allegrini passt de bal zonder na te denken. Calogeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogeri passt de bal in één keer door. Shivhon is nu in balbezit. Shivhon draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pełka de bal. Tuunela rent richting de bal. Pełka onderschept slim de pass. Shivhon verovert de bal door een tackle van achteren. Shivhon geeft een lange en hoge pass. Gubajdullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vărzaru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 2:0

11e minuut.
Balistreri neemt vlug de vrije trap. Pink kopt de bal weg. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 2:1

15e minuut.
Klungelig pakt Cima de bal. Kin Wah rent richting de bal. Kin Wah passt de bal in één keer door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka geeft een hoge lob. Terzić is nu in balbezit. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria bokst de bal weg.

20e minuut.
Barański met een sublieme pass. Hrotek rent richting de bal. Hrotek passt de bal in één keer door. Terzić rent richting de bal. Terzić schiet op doel. Quondamangelomaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

22e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Pink onderschept slim de pass. Pink geeft de bal voor. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Terzić rent richting de bal. Allegrini met een sublieme pass. Pink geeft een hoge lob. Terzić rent richting de bal. Terzić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Barański speelt de bal door. Kurczak is nu in balbezit. Kurczak geeft een hoge lob. Terzić rent richting de bal. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pink geeft de bal voor. Klungelig pakt Illia de bal. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić heeft problemen om de bal te vangen. Terzić draait met de bal, schiet en ... Quondamangelomaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pink verovert de bal door een tackle van achteren. Pink geeft een hoge lob. Allen kopt de bal weg. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 54%, Acquedolcese 46%.
I Tragici - Acquedolcese 2:1

47e minuut.
Shivhon met een snelle inworp. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański onderschept slim de pass. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 3:1

47e minuut.
Tuunela met een sublieme pass. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Schak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schak krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Carosi passt de bal in één keer door. Balistreri probeert de bal met de borst te controleren. Balistreri geeft een hoge lob. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Shivhon is nu in balbezit. Shivhon probeert naar een medespeler te passen. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 4:1

57e minuut.
Cima kopt de bal weg. Barański is nu in balbezit. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 5:1

58e minuut.
Pełka geeft de bal voor. Cima rent richting de bal. Cima geeft een hoge lob. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gubajdullin probeert naar een medespeler te passen. Kin Wah kopt de bal weg. Tuunela rent richting de bal. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 6:1

64e minuut.
Cima geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Shivhon de bal onder controle te krijgen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 7:1

64e minuut.
Barański onderschept slim de pass. Schak rent richting de bal. Schak geeft een hoge lob. Terzić is nu in balbezit. Terzić draait met de bal, schiet en ... Quondamangelomaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pełka geeft de bal voor. Terzić kopt de bal weg. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen schiet op doel. Quondamangelomaria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 7:2

75e minuut.
Ferroni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kubílek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczak geeft een hoge lob. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 8:2

80e minuut.
Cima geeft de bal voor. Iváncsik probeert de bal aan de voet te houden. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 9:2

81e minuut.
Pink onderschept slim de pass. Vărzaru is nu in balbezit. Barański is nu in balbezit. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ferroni is nu in balbezit. Carosi verovert de bal door een tackle van achteren. Carosi geeft een hoge lob. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shivhon met een snelle inworp. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel. Tuunela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kubílek is nu in balbezit. Kubílek probeert naar een medespeler te passen. Shivhon rent richting de bal. Shivhon haalt uit met een fantastische trap. Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Acquedolcese 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 43%, Acquedolcese 57%.
I Tragici - Acquedolcese 10:2