Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superbrice FG Catania CPF
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 18.6
formidabel Schieten waardeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Niţulescu speelt de bal door. Daar is Bovisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovisa passt de bal met de wreef. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 1:0

3e minuut.
Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Selvaggio de bal. Selvaggio draait met de bal, schiet en ... Esu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 2:0

4e minuut.
Secondi passt de bal met de wreef. Bovisa heeft problemen om de bal te vangen. Bovisa passt de bal in één keer door. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 3:0

6e minuut.
Secondi rent richting de bal. Secondi passt de bal met de wreef. Paoli controleert de bal met de borst. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi probeert naar een medespeler te passen. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 4:0

12e minuut.
Galisai bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven probeert naar een medespeler te passen. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Beethoven rent richting de bal. Beethoven met een sublieme pass. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... Paoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esu bokst de bal weg.

18e minuut.
Soroka passt de bal met de wreef. Paoli rent richting de bal. Paoli speelt de bal door. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Esu trapt de bal weg. Soroka kopt de bal weg. Paoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secondi is nu in balbezit. Secondi haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg. Paal!

26e minuut.
Bovisa geeft een lange en hoge pass. Baffoni heeft problemen om de bal te vangen. Selvaggio is nu in balbezit. Selvaggio haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Massafra de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niţulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paoli is nu in balbezit. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 5:0

30e minuut.
Secondi is nu in balbezit. Secondi speelt de bal door. Bovisa rent richting de bal. Bovisa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 6:0

34e minuut.
Bovisa passt de bal in één keer door. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli probeert naar een medespeler te passen. Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selvaggio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Adda de bal. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Soroka passt de bal zonder na te denken. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa passt de bal in één keer door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Selvaggio met de inworp. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi geeft een lange en hoge pass. Daar is Massafra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 7:0

43e minuut.
Paoli speelt de bal door. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 23%, FG Catania CPF 77%.
superbrice - FG Catania CPF 8:0

49e minuut.
Batista passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adda de bal. Paoli met een sublieme pass. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Esu met een harde bal richting middenveld. Inworp. Selvaggio met de inworp. Klungelig pakt Soroka de bal. Soroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 9:0

61e minuut.
Daar is Paoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu speelt de bal door. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. Esu bokst de bal weg. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 10:0

62e minuut.
Secondi speelt de bal door. Paoli is nu in balbezit. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 11:0

64e minuut.
Soroka probeert naar een medespeler te passen. Secondi rent richting de bal. Secondi passt de bal met de wreef. Selvaggio rent richting de bal. Selvaggio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bovisa probeert naar een medespeler te passen. Secondi rent richting de bal. Secondi passt de bal in één keer door. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Uliporti kopt de bal weg. Beethoven rent richting de bal. Beethoven speelt de bal door. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 12:0

75e minuut.
Uliporti onderschept slim de pass. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ... Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 13:0

77e minuut.
Baffoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi geeft de bal voor. Bovisa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Soroka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bovisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovisa speelt de bal door. Klungelig pakt Paoli de bal. Paoli schiet op doel. Esu bokst de bal weg.

86e minuut.
Paoli heeft problemen om de bal te vangen. Beethoven is nu in balbezit. Beethoven passt de bal zonder na te denken. Bovisa rent richting de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bovisa rent richting de bal. Bovisa met een sublieme pass. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ... Esu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - FG Catania CPF 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 18%, FG Catania CPF 82%.
superbrice - FG Catania CPF 14:0