Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FG Catania CPF superbrice
Normal Tactiek 343
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 50.4
unsatisfactory Schieten incredible
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Bombardieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoli is nu in balbezit. Paoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bovisa de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:1

4e minuut.
Beethoven met een sublieme pass. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka passt de bal met de wreef. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:2

8e minuut.
Secondi passt de bal zonder na te denken. Soroka kan de bal niet met de borst controleren. Soroka probeert naar een medespeler te passen. Selvaggio is nu in balbezit. Selvaggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:3

12e minuut.
Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa passt de bal met de wreef. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ... Esu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:4

14e minuut.
Klungelig pakt Selvaggio de bal. Selvaggio met een sublieme pass. Uliporti rent richting de bal. Secondi verovert de bal door een tackle van achteren. Secondi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Panunzio geeft een lange en hoge pass. Secondi rent richting de bal. Bovisa met een sublieme pass. Daar is Paoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bovisa is nu in balbezit. Bovisa passt de bal met de wreef. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli schiet op doel. Esu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:5

30e minuut.
Merighetto controleert de bal met de borst. Niţulescu geeft een hoge lob. Paoli controleert de bal met de borst. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Beethoven met een sublieme pass. Niţulescu speelt de bal door. Daar is Selvaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoli is nu in balbezit. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Esu bokst de bal weg.

37e minuut.
Beethoven heeft problemen om de bal te vangen. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa passt de bal met de wreef. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:6

38e minuut.
Selvaggio speelt de bal door. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardieri maakt een afschuwelijke overtreding. Bombardieri krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Secondi probeert naar een medespeler te passen. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paoli de bal. Paoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:7

45e minuut.
Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi rent richting de bal. Paoli is nu in balbezit. Paoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 82%, superbrice 18%.
FG Catania CPF - superbrice 0:8

47e minuut.
Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi verovert de bal door een tackle van achteren. Secondi speelt de bal door. Paoli heeft problemen om de bal te vangen. Paoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Merighetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secondi is nu in balbezit. Secondi passt de bal in één keer door. Paoli is nu in balbezit. Paoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bovisa probeert naar een medespeler te passen. Secondi rent richting de bal. Secondi passt de bal in één keer door. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ... Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

53e minuut.
Secondi passt de bal zonder na te denken. Niţulescu met een sublieme pass. Massafra is nu in balbezit. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa draait met de bal, schiet en ... Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bovisa passt de bal zonder na te denken. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi passt de bal met de wreef. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:9

60e minuut.
Bovisa rent richting de bal. Bovisa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Secondi de bal. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Esu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Daar is Leonello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beethoven rent richting de bal. Beethoven passt de bal zonder na te denken. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bovisa is nu in balbezit. Bovisa passt de bal in één keer door. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Uliporti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:10

63e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Paoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Selvaggio met een snelle inworp. Soroka speelt de bal door. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:11

69e minuut.
Beethoven is nu in balbezit. Beethoven speelt de bal door. Soroka met een sublieme pass. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:12

70e minuut.
Galisai met een sublieme pass. Leonello heeft problemen om de bal te vangen. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ... Paal! Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa passt de bal zonder na te denken. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Bovisa de bal. Bovisa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paoli de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Massafra probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Baffoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bombardieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli verovert de bal door een tackle van achteren. Paoli probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Beethoven verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven geeft een lange en hoge pass. Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bombardieri rent richting de bal. Secondi onderschept slim de pass. Secondi probeert naar een medespeler te passen. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - superbrice 0:13

88e minuut.
Niţulescu kopt de bal weg. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa passt de bal met de wreef. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. Esu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uliporti heeft problemen om de bal te vangen. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ... Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Paoli geeft een lange en hoge pass. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu passt de bal met de wreef. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa haalt uit met een fantastische trap. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 88%, superbrice 12%.
FG Catania CPF - superbrice 0:13