Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazo Team Real Plebiscito
532 modificato Tactiek jorgenA
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.6 gemiddelde waardering 64.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Melgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farías geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrustojević de bal. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rzeski is nu in balbezit. Citerio begaat een overtreding. Rzeski raakt geblesseerd tijdens het duel. Melgar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías draait met de bal, schiet en ... Petrényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hrustojević heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar rent richting de bal. Mallica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaspar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rzeski neemt de penalty, wat een uithaal! Petrényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías schiet op doel. Petrényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Real Plebiscito 0:1

20e minuut.
Hrustojević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaspar met een snelle inworp. Radunović geeft een hoge lob. Rzeski springt en kopt de bal. Petrényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farías is nu in balbezit. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Real Plebiscito 0:2

42e minuut.
Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni passt de bal zonder na te denken. Radunović speelt de bal door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. Petrényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 59%, Real Plebiscito 41%.
Gazo Team - Real Plebiscito 0:2

47e minuut.
Krstić geeft de bal voor. Centurioni geeft een hoge lob. Gaspar controleert de bal met de borst. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Real Plebiscito 0:3

49e minuut.
Grelis is nu in balbezit. Marañón Pérez geeft een lange en hoge pass. Spinazzi is nu in balbezit. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dirmeier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Real Plebiscito 1:3

52e minuut.
Sassoli geeft de bal voor. Centurioni met een sublieme pass. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Soyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Real Plebiscito 2:3

56e minuut.
Krstić geeft de bal voor. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Brembati is nu in balbezit. Carabaş verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dirmeier kopt de bal weg. Klungelig pakt Spiota de bal. Krstić rent richting de bal. Krstić geeft een lange en hoge pass. Dirmeier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gazo Team - Real Plebiscito 3:3

89e minuut.
Spiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiota geeft een hoge lob. Inworp. Krstić met de inworp. Marañón Pérez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 45%, Real Plebiscito 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazo Team - Real Plebiscito 3:3