Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco Barletta1979
centro Tactiek ASSURDO
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 51.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Di Toma speelt de bal door. Alpi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carloni de bal. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi draait met de bal, schiet en ... Markuszewski bokst de bal weg.

5e minuut.
Alpi met een snelle inworp. Di Toma rent richting de bal. Di Toma passt de bal in één keer door. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Buda probeert naar een medespeler te passen. Ciapała heeft problemen om de bal te vangen. Gallotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallotta krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Casatis passt de bal zonder na te denken. Gallotta rent richting de bal. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi draait met de bal, schiet en ... Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ticona met een snelle inworp. Ciapała rent richting de bal. Ciapała met een sublieme pass. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cruceanu probeert de bal met de borst te controleren. Casatis verovert de bal door een tackle van achteren. Siena probeert naar een medespeler te passen. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Casatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Casatis met een sublieme pass. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Barletta1979 1:0

25e minuut.
Ciapała passt de bal zonder na te denken. Ogierman rent richting de bal. Ogierman passt de bal in één keer door. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel. Bădiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Falešník geeft de bal voor. Siena kan de bal niet met de borst controleren. Leśnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśnik krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Di Toma is nu in balbezit. Di Toma passt de bal in één keer door. Siena is nu in balbezit. Siena schiet op doel. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Barletta1979 2:0

39e minuut.
Di Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Toma probeert naar een medespeler te passen. Siena is nu in balbezit. Siena draait met de bal, schiet en ... Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Barletta1979 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 42%, Barletta1979 58%.
Tirosecco - Barletta1979 3:0

55e minuut.
Klungelig pakt Leśnik de bal. Siena rent richting de bal. Siena passt de bal met de wreef. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi draait met de bal, schiet en ... Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Leśnik rent richting de bal. Siena verovert de bal door een tackle van achteren. Falešník onderschept slim de pass. Casatis is nu in balbezit. Casatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Casatis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Siena de bal. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena onderschept slim de pass. Siena haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski bokst de bal weg. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Barletta1979 4:0

70e minuut.
Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik geeft de bal voor. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Melchiorri geeft een lange en hoge pass. Donaghue rent richting de bal. Donaghue geeft een lange en hoge pass. Ciapała rent richting de bal. Ciapała schiet op doel. Bădiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ticona passt de bal in één keer door. Ciapała is nu in balbezit. Klungelig pakt Ciapała de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Bădiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Barletta1979 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 58%, Barletta1979 42%.
Tirosecco - Barletta1979 4:1