Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL PI Levski Pietra
Q GOL-DON Tactiek quattrone
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten solid
good Passen very good
outstanding Verdedigen good


10e minuut.
Daar is Casamassima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casamassima passt de bal zonder na te denken. Sõrmus geeft een hoge lob. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap. Balaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casamassima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelassi heeft problemen om de bal te vangen. Jelassi geeft een hoge lob. Constantin maakt een snoekduik en kopt de bal. Balaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
López Vidal passt de bal met de wreef. Nomuro rent richting de bal. Nomuro passt de bal met de wreef. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhavesh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman met een sublieme pass. Nomuro probeert naar een medespeler te passen. Byskov is nu in balbezit. Byskov schiet op doel. Ağabəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Canavesi geeft een lange en hoge pass. Ubin speelt de bal door. Popa is nu in balbezit. Byskov rent richting de bal. Byskov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
López Vidal kopt de bal weg. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõrmus maakt een afschuwelijke overtreding. Sõrmus krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ubin rent richting de bal. Ubin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casamassima met een snelle inworp. Jelassi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Hofman probeert naar een medespeler te passen. López Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. López Vidal passt de bal zonder na te denken. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 50%, Levski Pietra 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC REAL PI - Levski Pietra 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 50%, Levski Pietra 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC REAL PI - Levski Pietra 0:0