Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino Milano Villains
442 ballerino Tactiek Mike 4-2-4
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 28.4
very good Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Kurbašić speelt de bal door. Ljunggren rent richting de bal. Abacciolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ljunggren wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ljunggren kan niet meer verder spelen. Lettieri komt het veld opgelopen.

15e minuut.
van Geel heeft problemen om de bal te vangen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera geeft een lange en hoge pass. Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zamieniecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castellotti komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Gherghe met een sublieme pass. Lo Zito met een sublieme pass. van Geel heeft problemen om de bal te vangen. van Geel haalt uit met een fantastische trap. Marchesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 1:0

23e minuut.
Lo Zito probeert naar een medespeler te passen. Gherghe geeft een lange en hoge pass. Angelillis heeft problemen om de bal te vangen. van Geel springt en kopt de bal. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Olivera met een sublieme pass. van Geel is nu in balbezit. van Geel passt de bal zonder na te denken. Lettieri rent richting de bal. Lettieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel passt de bal in één keer door. Castellotti probeert naar een medespeler te passen. van Geel is nu in balbezit. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gherghe passt de bal in één keer door. Lo Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Zito passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 31%, Milano Villains 69%.
il ballerino - Milano Villains 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel probeert naar een medespeler te passen. Lo Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri schiet op doel. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marchesi niet meer kan verder spelen.

49e minuut.
van Geel rent richting de bal. Lo Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Berretti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lo Zito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Geel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 2:0

53e minuut.
Gherghe rent richting de bal. Gherghe passt de bal met de wreef. Lo Zito met een sublieme pass. van Geel is nu in balbezit. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 3:0

55e minuut.
Castellotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellotti geeft een lange en hoge pass. van Geel kopt de bal weg. Lettieri rent richting de bal. Lettieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 4:0

60e minuut.
Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski geeft de bal voor. Potestia kopt de bal weg. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 5:0

63e minuut.
Angelillis geeft een hoge lob. Castellotti rent richting de bal. Castellotti passt de bal in één keer door. van Geel is nu in balbezit. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 6:0

65e minuut.
Potestia geeft een hoge lob. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van Geel de bal. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 7:0

68e minuut.
Kurbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbašić geeft een hoge lob. Berretti heeft problemen om de bal te vangen. van Geel rent richting de bal. van Geel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 8:0

73e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Lo Zito onderschept slim de pass. Lo Zito met een sublieme pass. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 9:0

74e minuut.
Kurbašić met de inworp. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe speelt de bal door. Daar is van Geel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Geel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 10:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abacciolo trapt de bal weg van het doel. Lo Zito speelt de bal door. Lettieri heeft problemen om de bal te vangen. Lettieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 11:0

86e minuut.
van Geel probeert naar een medespeler te passen. Lo Zito is nu in balbezit. Lo Zito passt de bal zonder na te denken. Daar is Lettieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lettieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 12:0

87e minuut.
Castellotti probeert naar een medespeler te passen. Lo Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Zito met een sublieme pass. Lettieri is nu in balbezit. Lettieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Milano Villains 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 17%, Milano Villains 83%.
il ballerino - Milano Villains 13:0