Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco Gazo Team
centro Tactiek 532 modificato
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Trabucco passt de bal in één keer door. Dirmeier is nu in balbezit. Di Toma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Di Toma naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dirmeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krstić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marañón Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cerezo geeft de bal voor. Trabucco geeft de bal voor. Hrustojević kan de bal niet met de borst controleren. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kienast controleert de bal met de borst. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosco is nu in balbezit. Marañón Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Gazo Team 0:1

6e minuut.
Hrustojević onderschept slim de pass. Hrustojević geeft een lange en hoge pass. Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier onderschept slim de pass. Dirmeier schiet op doel. Bădiţă bokst de bal weg.

18e minuut.
Alpi met een snelle inworp. Krstić speelt de bal door. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier schiet op doel. Bădiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Gazo Team 0:2

22e minuut.
De Cola rent richting de bal. Grelis onderschept slim de pass. Grelis geeft een hoge lob. Marañón Pérez rent richting de bal. Marañón Pérez draait met de bal, schiet en ... Bădiţă bokst de bal weg. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Gazo Team 0:3

28e minuut.
Krstić is nu in balbezit. Krstić geeft de bal voor. Kienast heeft problemen om de bal te vangen. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Bădiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cerezo verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov rent richting de bal. Rusinov geeft de bal voor. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Bădiţă bokst de bal weg. Krstić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camera komt het veld opgelopen. Rusinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camera is nu in balbezit. Camera geeft een lange en hoge pass. Marañón Pérez rent richting de bal. Marañón Pérez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hrustojević probeert naar een medespeler te passen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Bădiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Gazo Team 0:4

41e minuut.
Pozo onderschept slim de pass. Pozo geeft een hoge lob. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier schiet op doel. Bădiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Gazo Team 0:5

44e minuut.
Cosco speelt de bal door. Camera bereikt de bal nog maar net als eerste. Camera met een sublieme pass. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier schiet op doel. Bădiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez schiet op doel. Bădiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Gazo Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 52%, Gazo Team 48%.
Tirosecco - Gazo Team 0:6

51e minuut.
Cerezo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpi met de inworp. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Petrényi met een harde bal richting middenveld. Maniero kopt de bal weg. Marañón Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón Pérez haalt uit met een fantastische trap. Bădiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Vitalini verovert de bal door een tackle van achteren. Vitalini passt de bal met de wreef. De Cola rent richting de bal. De Cola draait met de bal, schiet en ... Petrényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Maniero controleert de bal met de borst. Maniero passt de bal in één keer door. Marañón Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón Pérez schiet op doel. Bădiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Gazo Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 34%, Gazo Team 66%.
Tirosecco - Gazo Team 0:7