Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Villains Levski Pietra
Mike 4-2-4 Tactiek 3412b
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten solide
waardeloos Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi passt de bal in één keer door. Ocando rent richting de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ... Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Levski Pietra 0:1

4e minuut.
Jelassi passt de bal zonder na te denken. Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima passt de bal met de wreef. Ocando is nu in balbezit. Ocando haalt uit met een fantastische trap. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gardon met de inworp. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi passt de bal zonder na te denken. Casamassima heeft problemen om de bal te vangen. Casamassima geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Olivera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardon met de inworp. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ağabəyli trapt de bal weg. Casamassima kopt de bal weg. Klungelig pakt Angelillis de bal. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Lemasson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Casamassima de bal. Casamassima probeert naar een medespeler te passen. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Levski Pietra 0:2

16e minuut.
Olivera kopt de bal weg. Lemasson is nu in balbezit. Lemasson speelt de bal door. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Casamassima speelt de bal door. Gardon is nu in balbezit. Gardon passt de bal zonder na te denken. Ocando rent richting de bal. Ocando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Berretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Berretti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Găleşanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardon geeft de bal voor. Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Găleşanu passt de bal in één keer door. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelillis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando onderschept slim de pass. Ocando schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Constantin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Levski Pietra 0:3

37e minuut.
Canavesi rent richting de bal. Canavesi probeert naar een medespeler te passen. Lemasson probeert naar een medespeler te passen. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lemasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu speelt de bal door. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lemasson passt de bal zonder na te denken. Casamassima rent richting de bal. Casamassima passt de bal in één keer door. Constantin rent richting de bal. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Varesi geeft een hoge lob. Rasori kopt de bal weg. Găleşanu is nu in balbezit. Croitoru onderschept slim de pass. Croitoru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 87%, Levski Pietra 13%.
Milano Villains - Levski Pietra 0:3

53e minuut.
Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Levski Pietra 0:4

55e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacciolo verovert de bal door een tackle van achteren. Abacciolo met een sublieme pass. Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gardon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocando rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gardon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ocando kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lemasson rent richting de bal. Potestia speelt de bal door. Lemasson geeft een hoge lob. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocando krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Levski Pietra 0:5

65e minuut.
Găleşanu met een sublieme pass. Casamassima probeert naar een medespeler te passen. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Levski Pietra 0:6

82e minuut.
Constantin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gardon de bal. Gardon probeert naar een medespeler te passen. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Găleşanu is nu in balbezit. Jelassi rent richting de bal. Jelassi passt de bal zonder na te denken. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Angelillis de bal. Casamassima onderschept slim de pass. Casamassima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Levski Pietra 0:7

88e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu passt de bal met de wreef. Potestia is nu in balbezit. Jelassi is nu in balbezit. Jelassi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Marchesi trapt de bal weg. Lemasson kopt de bal weg. Casamassima probeert naar een medespeler te passen. Constantin rent richting de bal. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 78%, Levski Pietra 22%.
Milano Villains - Levski Pietra 0:7