Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Plebiscito Levski Pietra
jorgenA Tactiek quattrone
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


15e minuut.
Radunović geeft een lange en hoge pass. Rzeski kopt de bal weg. Ganz is nu in balbezit. Ganz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Levski Pietra 1:0

18e minuut.
Kiyokumo is nu in balbezit. Kiyokumo geeft de bal voor. Radunović rent richting de bal. Radunović geeft een hoge lob. Rzeski krijgt zijn hoofd ertegen. Ağabəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Spinazzi geeft een lange en hoge pass. Rzeski kopt de bal weg. Ignácz heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sõrmus passt de bal in één keer door. Radunović met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar met een sublieme pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaspar zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Rzeski de bal onder controle te krijgen. Ganz is nu in balbezit. Ganz draait met de bal, schiet en ... Ağabəyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 27%, Levski Pietra 73%.
Real Plebiscito - Levski Pietra 1:0

74e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Daar is Kiyokumo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz speelt de bal door. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Spinazzi rent richting de bal. Spinazzi passt de bal in één keer door. Radunović probeert naar een medespeler te passen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 31%, Levski Pietra 69%.
Real Plebiscito - Levski Pietra 1:0