Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 Milano Villains
ASSURDO Tactiek Mike 4-2-4
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 29
uitmuntend Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Potestia met de inworp. Varesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donaghue krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Łyko passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Buda de bal onder controle te krijgen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Olivera de bal. Ticona is nu in balbezit. Ticona passt de bal met de wreef. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 2:0

11e minuut.
Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda speelt de bal door. Abacciolo rent richting de bal. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marchesi speelt de bal door. Buda kopt de bal weg. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 3:0

19e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Ciapała passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz schiet op doel. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 4:0

20e minuut.
Ticona met de inworp. Ciapała rent richting de bal. Olivera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciapała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antosiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 5:0

27e minuut.
Ticona passt de bal met de wreef. Łyko rent richting de bal. Łyko speelt de bal door. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Donaghue rent richting de bal. Donaghue speelt de bal door. Ticona rent richting de bal. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel. Marchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Varesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

34e minuut.
Ticona heeft problemen om de bal te vangen. Olivera is nu in balbezit. Ciapała begaat een overtreding. Ciapała krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Potestia bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue geeft de bal voor. Daar is Potestia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 6:0

40e minuut.
Ticona passt de bal in één keer door. Ciapała geeft een lange en hoge pass. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 7:0

44e minuut.
Łyko speelt de bal door. Buda is nu in balbezit. Buda passt de bal in één keer door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 16%, Milano Villains 84%.
Barletta1979 - Milano Villains 8:0

47e minuut.
Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Angelillis de bal. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Marchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ticona is nu in balbezit. Ticona passt de bal zonder na te denken. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 9:0

75e minuut.
Abacciolo heeft problemen om de bal te vangen. Buda rent richting de bal. Łyko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Ciapała de bal. Ciapała passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 10:0

80e minuut.
Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała geeft een hoge lob. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Marchesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 11:0

81e minuut.
Ticona probeert naar een medespeler te passen. Buda rent richting de bal. Buda speelt de bal door. Donaghue rent richting de bal. Donaghue geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ticona passt de bal met de wreef. Łyko rent richting de bal. Łyko passt de bal in één keer door. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Milano Villains 12:0

90e minuut.
Leśnik kopt de bal weg. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 25%, Milano Villains 75%.
Barletta1979 - Milano Villains 12:0