Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL PI Real Plebiscito
Q GOL-DON Tactiek jorgenA
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 62.9
good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
López Vidal heeft problemen om de bal te vangen. López Vidal met een sublieme pass. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ubin kopt de bal weg. Negură kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Farías zijn tegenspeler op de grond. Farías krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Byskov rent richting de bal. Brembati onderschept slim de pass. Brembati passt de bal met de wreef. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar speelt de bal door. Klungelig pakt Farías de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Real Plebiscito 0:1

24e minuut.
Nomuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nomuro. Nomuro krijgt een gele kaart. Comandi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mandrelli komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ereu verovert de bal door een tackle van achteren. Ereu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaspar met de inworp. Radunović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Centurioni rent richting de bal. Centurioni probeert naar een medespeler te passen. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Real Plebiscito 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 58%, Real Plebiscito 42%.
FC REAL PI - Real Plebiscito 0:2

49e minuut.
Bagi geeft een lange en hoge pass. Centurioni is nu in balbezit. Centurioni geeft de bal voor. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Melgar is nu in balbezit. López Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. López Vidal passt de bal zonder na te denken. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Soyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Gaspar met de inworp. Radunović geeft een hoge lob. Farías maakt een snoekduik en kopt de bal. Balaci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Real Plebiscito 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 63%, Real Plebiscito 37%.
FC REAL PI - Real Plebiscito 0:3