Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Pietra Gazo Team
quattrone Tactiek 532 modificato
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 60.6
goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Hrustojević verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón Pérez speelt de bal door. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft de bal voor. Carabaş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Krstić verovert de bal door een tackle van achteren. Krstić geeft een hoge lob. Dirmeier maakt een snoekduik en kopt de bal. Carabaş geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rusinov met een snelle inworp. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón Pérez geeft een lange en hoge pass. Dirmeier maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Gazo Team 0:1

25e minuut.
Canavesi heeft problemen om de bal te vangen. Dirmeier is nu in balbezit. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier onderschept slim de pass. Dirmeier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ağabəyli met een harde bal richting middenveld. Rusinov kopt de bal weg. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier schiet op doel. Ağabəyli bokst de bal weg.

34e minuut.
Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş verovert de bal door een tackle van achteren. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Marañón Pérez geeft een lange en hoge pass. Carabaş kopt de bal weg. Sõrmus heeft problemen om de bal te vangen. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Ağabəyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Marañón Pérez met een snelle inworp. Krstić rent richting de bal. Krstić geeft de bal voor. Carabaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Ağabəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Gazo Team 0:2

40e minuut.
Casamassima is nu in balbezit. Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov passt de bal in één keer door. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Gazo Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 62%, Gazo Team 38%.
Levski Pietra - Gazo Team 0:3

47e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Krstić rent richting de bal. Krstić geeft een lange en hoge pass. Dirmeier kopt de bal weg. Ağabəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krstić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carabaş krijgt zijn hoofd ertegen. Ağabəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Sõrmus de bal onder controle te krijgen. Carabaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignácz. Ignácz krijgt een gele kaart. Carabaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marañón Pérez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Casamassima onderschept slim de pass. Kiyokumo rent richting de bal. Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Carabaş springt en kopt de bal. Ağabəyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rusinov passt de bal met de wreef. Canavesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Dirmeier is nu in balbezit. Casamassima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dirmeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marañón Pérez met een snel genomen vrije trap. Dirmeier rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grelis met een sublieme pass. Crăciunoiu rent richting de bal. Krstić is nu in balbezit. Krstić geeft een hoge lob. Dirmeier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hrustojević geeft een lange en hoge pass. Rusinov met een sublieme pass. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Ağabəyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Gazo Team 0:4

70e minuut.
Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov geeft een hoge lob. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel. Ağabəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kiyokumo rent richting de bal. Kiyokumo geeft een hoge lob. Hrustojević kopt de bal weg. Krstić geeft de bal voor. Carabaş springt en kopt de bal. Ağabəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kiyokumo rent richting de bal. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Gazo Team 0:5

83e minuut.
Rusinov passt de bal met de wreef. Carabaş rent richting de bal. Dirmeier is nu in balbezit. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 63%, Gazo Team 37%.
Levski Pietra - Gazo Team 0:5