Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 il ballerino
ASSURDO Tactiek 442 ballerino
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
56 gemiddelde waardering 54.7
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Jakovljević speelt de bal door. Buda rent richting de bal. Buda probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ticona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ciapała passt de bal met de wreef. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt van Geel de bal. van Geel kopt de bal weg. Ljunggren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljunggren draait met de bal, schiet en ... Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała passt de bal in één keer door. Antosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 2:0

16e minuut.
Kurbašić passt de bal in één keer door. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Zito is nu in balbezit. Lo Zito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 2:1

19e minuut.
Antosiewicz kopt de bal weg. Lo Zito is nu in balbezit. Łyko met een sublieme pass. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna rent richting de bal. Antosiewicz onderschept slim de pass. Antosiewicz schiet op doel. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 3:1

23e minuut.
Martonyi is nu in balbezit. Martonyi geeft een hoge lob. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 3:2

34e minuut.
Kurbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbašić passt de bal in één keer door. van Geel rent richting de bal. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jędrychowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Kurbašić controleert de bal met de borst. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda geeft de bal voor. Celenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jędrychowski kopt de bal weg. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng onderschept slim de pass. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Caripuna verovert de bal door een tackle van achteren. Caripuna geeft een hoge lob. Ljunggren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljunggren draait met de bal, schiet en ... Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barletta1979 - il ballerino 3:3

45e minuut.
van Geel geeft de bal voor. Lo Zito heeft problemen om de bal te vangen. Lo Zito schiet op doel. Ljunggren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 41%, il ballerino 59%.
Barletta1979 - il ballerino 3:4

49e minuut.
Kurbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbašić geeft een lange en hoge pass. Ljunggren rent richting de bal. Ljunggren draait met de bal, schiet en ... Markuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 3:5

57e minuut.
Leśnik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buda met een sublieme pass. Meng kan de bal niet met de borst controleren. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz schiet op doel. Celenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Łyko speelt de bal door. Ciapała rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ticona neemt de hoekschop. Antosiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ticona speelt de bal door. Ciapała rent richting de bal. Ciapała passt de bal met de wreef. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jakovljević kopt de bal weg. Buda met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Meng de bal onder controle te krijgen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Jędrychowski met een sublieme pass. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała passt de bal met de wreef. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - il ballerino 4:5

79e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Stencel probeert naar een medespeler te passen. van Geel rent richting de bal. van Geel haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ticona passt de bal zonder na te denken. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała onderschept slim de pass. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Caripuna met een sublieme pass. Kurbašić rent richting de bal. Kurbašić geeft een lange en hoge pass. van Geel is nu in balbezit. van Geel draait met de bal, schiet en ... Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng onderschept slim de pass. Meng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van Geel de bal. van Geel schiet op doel. Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 40%, il ballerino 60%.
Barletta1979 - il ballerino 4:5