Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino Gazo Team
442 ballerino Tactiek 532 modificato
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten incredible
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
van Geel passt de bal zonder na te denken. Krstić rent richting de bal. Krstić passt de bal met de wreef. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel. Celenza bokst de bal weg. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Gazo Team 0:1

3e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Rusinov geeft een hoge lob. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Gazo Team 0:2

5e minuut.
Citerio geeft een lange en hoge pass. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier geeft een lange en hoge pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dirmeier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meng de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusinov neemt de hoekschop. Carabaş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Rusinov kopt de bal weg. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier met een sublieme pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celenza met een harde bal richting middenveld. Rusinov kopt de bal weg. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Celenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Caripuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Gazo Team 0:3

23e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celenza trapt de bal weg van het doel. Rusinov kopt de bal weg. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Celenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gherghe heeft problemen om de bal te vangen. Grelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gherghe raakt geblesseerd tijdens het duel. Lo Zito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Geel maakt een snoekduik en kopt de bal. Petrényi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Marañón Pérez met een sublieme pass. Krstić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstić probeert naar een medespeler te passen. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Celenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meng met een sublieme pass. Krstić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstić geeft een lange en hoge pass. Dirmeier springt en kopt de bal. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meng probeert naar een medespeler te passen. Marañón Pérez geeft een hoge lob. Dirmeier maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Martonyi de bal. Marañón Pérez onderschept slim de pass. Marañón Pérez probeert naar een medespeler te passen. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 62%, Gazo Team 38%.
il ballerino - Gazo Team 0:3

47e minuut.
Krstić speelt de bal door. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş geeft de bal voor. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Carabaş kopt de bal weg. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Caripuna passt de bal zonder na te denken. Francalanci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krstić. Krstić krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Krstić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carabaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabaş passt de bal in één keer door. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kurbašić geeft de bal voor. van Geel rent richting de bal. van Geel speelt de bal door. Ljunggren is nu in balbezit. Ljunggren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dirmeier kopt de bal weg. Daar is Caripuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grelis is nu in balbezit. Grelis geeft de bal voor. Caripuna kopt de bal weg. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Carabaş is nu in balbezit. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier onderschept slim de pass. Dirmeier schiet op doel. Celenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Gazo Team 0:4

77e minuut.
Marañón Pérez met een sublieme pass. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Celenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Gazo Team 0:5

89e minuut.
Daar is Dirmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dirmeier passt de bal in één keer door. Carabaş heeft problemen om de bal te vangen. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Celenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Gazo Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 63%, Gazo Team 37%.
il ballerino - Gazo Team 0:6