Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 FC REAL PI
ASSURDO Tactiek Q GOL-DON
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
51.8 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Leśnik onderschept slim de pass. Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh passt de bal met de wreef. Comandi rent richting de bal. Comandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh draait met de bal, schiet en ... Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FC REAL PI 0:1

6e minuut.
Bhavesh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leśnik. Bhavesh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Vidal wilt de vrije trap nemen. Comandi krijgt zijn hoofd ertegen. Markuszewski bokst de bal weg.

22e minuut.
Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko is nu in balbezit. Łyko passt de bal in één keer door. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Donaghue neemt vlug de vrije trap. Daar is Ereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman is nu in balbezit. Antosiewicz onderschept slim de pass. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Balaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 43%, FC REAL PI 57%.
Barletta1979 - FC REAL PI 0:1

71e minuut.
Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman geeft een lange en hoge pass. Comandi is nu in balbezit. Comandi draait met de bal, schiet en ... Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FC REAL PI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 31%, FC REAL PI 69%.
Barletta1979 - FC REAL PI 0:2