Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Plebiscito il ballerino
jorgenA Tactiek 442 ballerino
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten solide
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


13e minuut.
De Monte heeft problemen om de bal te vangen. Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni met een sublieme pass. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz passt de bal zonder na te denken. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Celenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - il ballerino 1:0

15e minuut.
Ardesi probeert naar een medespeler te passen. Radunović geeft een hoge lob. Ganz kopt de bal weg. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gherghe met een sublieme pass. Radusin rent richting de bal. Radunović probeert naar een medespeler te passen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lo Zito met een sublieme pass. Radusin is nu in balbezit. Radusin geeft een lange en hoge pass. Martonyi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bryce de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 47%, il ballerino 53%.
Real Plebiscito - il ballerino 1:0

49e minuut.
Martonyi passt de bal zonder na te denken. Meng rent richting de bal. Centurioni speelt de bal door. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Spiota verovert de bal door een tackle van achteren. Spiota passt de bal in één keer door. Ganz rent richting de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Celenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radusin met een snelle inworp. Spinazzi rent richting de bal. van Geel onderschept slim de pass. van Geel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Caripuna onderschept slim de pass. Caripuna geeft de bal voor. Inworp. Trombadori met de inworp. Radunović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 48%, il ballerino 52%.
Real Plebiscito - il ballerino 1:0