Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Villains Gazo Team
Mike 4-2-4 Tactiek 532 modificato
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.7 gemiddelde waardering 54.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Munafò onderschept slim de pass. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:1

4e minuut.
Olivera kopt de bal weg. Crăciunoiu speelt de bal door. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:2

14e minuut.
Marañón Pérez met een sublieme pass. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov speelt de bal door. Munafò bereikt de bal nog maar net als eerste. Munafò schiet op doel. De bal raakt de paal. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel. Marchesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:3

17e minuut.
Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Carabaş rent richting de bal. Angelillis begaat een overtreding. Carabaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marañón Pérez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Olivera probeert de bal aan de voet te houden. Krstić met een sublieme pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Angelillis de bal onder controle te krijgen. Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Marañón Pérez passt de bal met de wreef. Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal in één keer door. Munafò is nu in balbezit. Munafò schiet op doel. Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rusinov speelt de bal door. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş passt de bal zonder na te denken. Munafò is nu in balbezit. Munafò draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inworp. Krstić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marañón Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón Pérez geeft een hoge lob. Munafò springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Abacciolo met een harde bal richting middenveld. Krstić kopt de bal weg. Abacciolo rent richting de bal. Carabaş verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Marchesi bokst de bal weg. Munafò is nu in balbezit. Munafò schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carabaş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:4

33e minuut.
Potestia passt de bal met de wreef. Marañón Pérez probeert naar een medespeler te passen. Krstić geeft een lange en hoge pass. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:5

33e minuut.
Croitoru speelt de bal door. Daar is Angelillis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera rent richting de bal. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Marañón Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Marañón Pérez met een sublieme pass. Munafò bereikt de bal nog maar net als eerste. Munafò schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carabaş rent richting de bal. Angelillis begaat een overtreding. Carabaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marañón Pérez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Munafò maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Krstić kopt de bal weg. Carabaş speelt de bal door. Angelillis heeft problemen om de bal te vangen. Munafò verovert de bal door een tackle van achteren. Munafò schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:6

43e minuut.
Munafò is nu in balbezit. Abacciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Munafò verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 83%, Gazo Team 17%.
Milano Villains - Gazo Team 0:7

46e minuut.
Munafò rent richting de bal. Munafò passt de bal met de wreef. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft een hoge lob. Carabaş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Krstić speelt de bal door. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov speelt de bal door. Munafò bereikt de bal nog maar net als eerste. Munafò schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Krstić met een sublieme pass. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Angelillis de bal onder controle te krijgen. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:8

59e minuut.
Krstić geeft een hoge lob. Munafò heeft problemen om de bal te vangen. Potestia geeft een hoge lob. Krstić kopt de bal weg. Carabaş is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rusinov speelt de bal door. Krstić is nu in balbezit. Krstić passt de bal met de wreef. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Krstić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstić geeft de bal voor. Abacciolo probeert de bal met de borst te controleren. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Angelillis geeft een hoge lob. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft een hoge lob. Munafò is nu in balbezit. Munafò schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berretti speelt de bal door. Daar is Krstić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krstić geeft een lange en hoge pass. Munafò springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Krstić passt de bal met de wreef. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov speelt de bal door. Munafò bereikt de bal nog maar net als eerste. Munafò geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rusinov met een snelle inworp. Munafò is nu in balbezit. Abacciolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Munafò is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carabaş neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marañón Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Marañón Pérez met een sublieme pass. Munafò bereikt de bal nog maar net als eerste. Munafò draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:9

78e minuut.
Krstić speelt de bal door. Berretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:10

86e minuut.
Krstić geeft de bal voor. Daar is Carabaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelillis bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:11

90e minuut.
Rusinov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krstić de bal. Krstić speelt de bal door. Munafò is nu in balbezit. Munafò schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - Gazo Team 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 75%, Gazo Team 25%.
Milano Villains - Gazo Team 0:12