Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere Phoenicis
CTX2019 Tactiek Sur.5-3-1-1 v1
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Vindel met een snelle inworp. Forlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Forlán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Forlán kan niet meer verder spelen. Nadal komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Rault passt de bal zonder na te denken. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cistulli maakt een afschuwelijke overtreding. Kura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rault neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Oană is nu in balbezit. Týce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oană is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rault met een snel genomen vrije trap. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zwirkowski speelt de bal door. Sztorc speelt de bal door. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft de bal voor. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderari met een snelle inworp. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Samáš is nu in balbezit. Samáš met een sublieme pass. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een hoge lob. Kura krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Oxalá kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cistulli de bal onder controle te krijgen. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kura rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 0:2

39e minuut.
Oxalá is nu in balbezit. Oxalá geeft een hoge lob. Oană is nu in balbezit. Oană geeft een hoge lob. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Giuffrida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Cupiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 71%, Phoenicis 29%.
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 1:2

48e minuut.
Calderari speelt de bal door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski passt de bal met de wreef. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Cupiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Díaz stond buitenspel. Herghelegiu komt het veld opgelopen. Zdebel neemt vlug de vrije trap. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel. Giuffrida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Baruffi passt de bal in één keer door. Sztorc onderschept slim de pass. Krokowski probeert de bal met de borst te controleren. Krokowski geeft een hoge lob. Herghelegiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 2:2

67e minuut.
Krokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderari is nu in balbezit. Oană tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oană krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Krokowski met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Zdebel maakt een afschuwelijke overtreding. Zdebel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Baruffi probeert naar een medespeler te passen. Rault is nu in balbezit. Rault geeft een hoge lob. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Giuffrida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illimar komt het veld opgelopen. Chaushev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Týce bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană onderschept slim de pass. Oană geeft een hoge lob. Illimar springt en kopt de bal. Giuffrida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 2:3

82e minuut.
Mạnh Hoàng geeft een hoge lob. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxalá begaat een overtreding. Oviedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oviedo kan niet meer verder spelen. Samáš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Illimar springt en kopt de bal. Giuffrida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 60%, Phoenicis 40%.
UltrasVecchieManiere - Phoenicis 2:4