Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Le Conche Mignagola
Rasanato 424 Tactiek popi
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 51.1
solide Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski geeft de bal voor. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. Karuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Mignagola 1:0

9e minuut.
Kaya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okrzewski de bal onder controle te krijgen. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano draait met de bal, schiet en ... Oddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Le Conche - Mignagola 1:1

16e minuut.
Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimanis onderschept slim de pass. Barbato onderschept slim de pass. Barbato geeft een hoge lob. Vittoriano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Mignagola 1:2

20e minuut.
Topolski passt de bal in één keer door. Krępacz is nu in balbezit. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei onderschept slim de pass. Bustei schiet op doel. Karuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Valentin rent richting de bal. Valentin passt de bal in één keer door. Bustei rent richting de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei onderschept slim de pass. Bustei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lizarzuay met de inworp. Zmitrovičius rent richting de bal. Kwaczała verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Le Conche - Mignagola 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 48%, Mignagola 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Le Conche - Mignagola 2:2

47e minuut.
Krępacz met een sublieme pass. Bustei rent richting de bal. Bordata onderschept slim de pass. Capouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Capouch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Topolski met een sublieme pass. Capouch geeft een lange en hoge pass. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Karuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Mignagola 3:2

55e minuut.
Capouch rent richting de bal. Capouch passt de bal zonder na te denken. Bustei rent richting de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Karuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Mignagola 4:2

63e minuut.
Neimanis probeert naar een medespeler te passen. Krępacz rent richting de bal. Krępacz passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Okrzewski is nu in balbezit. Kaya onderschept slim de pass. Kaya met een sublieme pass. Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 56%, Mignagola 44%.
F.C. Le Conche - Mignagola 4:2