Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mignagola F.C. Le Conche
popi Tactiek Rasanato 424
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bordata passt de bal in één keer door. Begarelli rent richting de bal. Begarelli geeft de bal voor. Lupen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Okrzewski rent richting de bal. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Alexander-Arnold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - F.C. Le Conche 1:0

8e minuut.
Valentin kopt de bal weg. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki geeft een hoge lob. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Karuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Capouch met een sublieme pass. Strzykalski rent richting de bal. Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Okrzewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ducci komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Alexander-Arnold rent richting de bal. Ducci maakt een afschuwelijke overtreding. Alexander-Arnold raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaya met een snel genomen vrije trap. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spitz neemt de hoekschop. Alexander-Arnold krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz verovert de bal door een tackle van achteren. McKenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz onderschept slim de pass. Krępacz schiet op doel. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

38e minuut.
Kaya speelt de bal door. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki geeft een hoge lob. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Krótki probeert naar een medespeler te passen. Lizarzuay met een sublieme pass. Krępacz rent richting de bal. Krępacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mignagola - F.C. Le Conche 1:1

44e minuut.
Daar is Lizarzuay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizarzuay met een sublieme pass. Krępacz rent richting de bal. Krępacz schiet op doel. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - F.C. Le Conche 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 43%, F.C. Le Conche 57%.
Mignagola - F.C. Le Conche 1:2

46e minuut.
Bordata met een sublieme pass. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold passt de bal zonder na te denken. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mignagola - F.C. Le Conche 2:2

53e minuut.
Strzykalski passt de bal met de wreef. Barbato rent richting de bal. Bustei onderschept slim de pass. Bustei schiet op doel. Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - F.C. Le Conche 2:3

60e minuut.
Lupen rent richting de bal. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu geeft een lange en hoge pass. Barbato geeft een hoge lob. Alexander-Arnold maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolumbić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bordata probeert naar een medespeler te passen. Spitz is nu in balbezit. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mignagola - F.C. Le Conche 3:3

71e minuut.
Doeltrap. Oddo trapt de bal weg. Bordata kopt de bal weg. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - F.C. Le Conche 4:3

74e minuut.
Strzykalski onderschept slim de pass. Strzykalski speelt de bal door. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mignagola - F.C. Le Conche 4:4

80e minuut.
Capouch rent richting de bal. Capouch passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Karuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - F.C. Le Conche 4:5

83e minuut.
Spitz passt de bal met de wreef. Bordata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordata passt de bal met de wreef. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lizarzuay rent richting de bal. Lizarzuay met een sublieme pass. Krępacz heeft problemen om de bal te vangen. Krępacz draait met de bal, schiet en ... Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Krępacz schiet op doel. Karuc met een sublieme pass. Topolski kopt de bal weg. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 42%, F.C. Le Conche 58%.
Mignagola - F.C. Le Conche 4:5