Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inverness Maleo f.c.
morattopoli Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 39.3
good Schieten adequate
average Passen weak
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Franzoia rent richting de bal. Crispo onderschept slim de pass. Crispo passt de bal in één keer door. Kiščík is nu in balbezit. Kiščík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kiščík rent richting de bal. Klungelig pakt Kiščík de bal. Kiščík probeert naar een medespeler te passen. Ursino rent richting de bal. Ursino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Feri passt de bal in één keer door. Goldner rent richting de bal. Goldner met een sublieme pass. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Maleo f.c. 0:1

15e minuut.
Andreescu geeft een hoge lob. Şeitan kopt de bal weg. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursino draait met de bal, schiet en ... Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inverness - Maleo f.c. 1:1

16e minuut.
Ursino passt de bal in één keer door. Rovida is nu in balbezit. Kiščík onderschept slim de pass. Kiščík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bujnowski de bal onder controle te krijgen. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ursino is nu in balbezit. Ursino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Maleo f.c. 2:1

26e minuut.
Klungelig pakt Acerbis de bal. Laurent rent richting de bal. Acerbis begaat een overtreding. Laurent raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rovida neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kiščík rent richting de bal. Crochet rent richting de bal. Kiščík rent richting de bal. Kiščík schiet op doel. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Şeitan passt de bal zonder na te denken. Kina is nu in balbezit. Ursino onderschept slim de pass. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Feri de bal. Feri probeert naar een medespeler te passen. Laurent is nu in balbezit. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner draait met de bal, schiet en ... Mouha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kina rent richting de bal. Kiščík onderschept slim de pass. Ursino rent richting de bal. Ursino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Maleo f.c. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 51%, Maleo f.c. 49%.
Inverness - Maleo f.c. 3:1

49e minuut.
Tolun passt de bal zonder na te denken. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiščík onderschept slim de pass. Kiščík haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Maleo f.c. 4:1

54e minuut.
Crispo geeft een lange en hoge pass. Bujnowski speelt de bal door. Daar is Laurent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursino is nu in balbezit. Ursino schiet op doel. Sifuentes bokst de bal weg.

61e minuut.
Egorov passt de bal zonder na te denken. Şeitan speelt de bal door. Laurent rent richting de bal. Crochet is nu in balbezit. Crochet schiet op doel. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ursino de bal. Ursino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Maleo f.c. 5:1

73e minuut.
Klungelig pakt Rovida de bal. Crispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispo speelt de bal door. Kiščík is nu in balbezit. Kiščík draait met de bal, schiet en ... Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sifuentes met een sublieme pass. Şeitan kopt de bal weg. Ursino heeft problemen om de bal te vangen. Kiščík is nu in balbezit. Kiščík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Maleo f.c. 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 50%, Maleo f.c. 50%.
Inverness - Maleo f.c. 6:1