Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese Phoenicis
Trio Tactiek Sur.5-3-1-1 v1
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen very good


20e minuut.
Rault passt de bal met de wreef. Lech rent richting de bal. Lech speelt de bal door. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Lamotte bokst de bal weg.

27e minuut.
Oană rent richting de bal. Goggi begaat een overtreding. Oană is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lech met een snel genomen vrije trap. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Phoenicis 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Parra López de bal. Otruškevičius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kura. Kura krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Cupiał speelt de bal door. Gavrilescu rent richting de bal. Samáš begaat een overtreding. Samáš krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lech probeert naar een medespeler te passen. Szef is nu in balbezit. Samáš verovert de bal door een tackle van achteren. Samáš geeft een hoge lob. Kura springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lech kopt de bal weg. Rault met een sublieme pass. Oană is nu in balbezit. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

36e minuut.
Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman speelt de bal door. Rault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rault geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Parra López probeert de bal aan de voet te houden. Rault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rault geeft de bal voor. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Phoenicis 0:2

42e minuut.
Rault is nu in balbezit. Rault met een sublieme pass. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Phoenicis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 69%, Phoenicis 31%.
Fc Rovezzanese - Phoenicis 0:3

46e minuut.
Szef kopt de bal weg. Lech rent richting de bal. Lech passt de bal in één keer door. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura schiet op doel. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nadal probeert naar een medespeler te passen. Samáš rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samáš met een snelle inworp. Lech geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Mạnh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chankov is nu in balbezit. Zwirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov onderschept slim de pass. Chankov haalt uit met een fantastische trap. Cupiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Phoenicis 1:3

58e minuut.
Olivares geeft een hoge lob. Coman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zwirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman haalt uit met een fantastische trap. Cupiał bokst de bal weg. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cupiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Chankov onderschept slim de pass. Chankov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Oană passt de bal zonder na te denken. Lech geeft de bal voor. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Phoenicis 1:4

62e minuut.
Coman heeft problemen om de bal te vangen. Coman geeft een hoge lob. Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius schiet op doel. Cupiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Phoenicis 2:4

77e minuut.
Zdebel is nu in balbezit. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman speelt de bal door. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. Cupiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Coman onderschept slim de pass. Coman geeft een hoge lob. Chankov rent richting de bal. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Szef geeft de bal voor. Parra López is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rault. Rault krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Samáš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coman. Samáš raakt geblesseerd tijdens het duel. Lech met een snel genomen vrije trap. Samáš geeft een lange en hoge pass. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kura springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Phoenicis 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 57%, Phoenicis 43%.
Fc Rovezzanese - Phoenicis 2:5