Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere Leonardo c5
CTX2019 Tactiek peppono
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 50
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Rednic kopt de bal weg. Borubar heeft problemen om de bal te vangen. Vindel geeft de bal voor. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. Sal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel onderschept slim de pass. Vindel met een sublieme pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Týce geeft een lange en hoge pass. Rząsa kopt de bal weg. Zoralmaz probeert de bal met de borst te controleren. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Calderari geeft de bal voor. Rząsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Zoralmaz de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tabata rent richting de bal. Krokowski onderschept slim de pass. Krokowski geeft de bal voor. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Sal bokst de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 1:0

22e minuut.
Rząsa geeft een hoge lob. Tocev geeft de bal voor. Calderari kopt de bal weg. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Brown rent richting de bal. Calderari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brown raakt geblesseerd tijdens het duel. Brown zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Týce onderschept slim de pass. Tabata controleert de bal met de borst. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Giuffrida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 1:1

29e minuut.
Dalkiewicz is nu in balbezit. Calderari probeert naar een medespeler te passen. Zoralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa geeft de bal voor. Sal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tocev controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 2:1

32e minuut.
Rząsa geeft de bal voor. Klungelig pakt Zoralmaz de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ... Sal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 3:1

38e minuut.
Týce geeft de bal voor. Díaz rent richting de bal. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Sal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 39%, Leonardo c5 61%.
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 4:1

50e minuut.
Baruffi geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Sal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zoralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rząsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 5:1

59e minuut.
Krokowski geeft een hoge lob. Tocev heeft problemen om de bal te vangen. Zoralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 6:1

60e minuut.
Chitiva heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Sal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Týce geeft een lange en hoge pass. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Vindel speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Sal bokst de bal weg.

90e minuut.
Calderari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderari speelt de bal door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Sal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 33%, Leonardo c5 67%.
UltrasVecchieManiere - Leonardo c5 6:1