Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inverness Mignagola
morattopoli Tactiek popi
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 51.2
matig Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Klungelig pakt Vittoriano de bal. Acerbis met een sublieme pass. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gaito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begarelli rent richting de bal. Begarelli passt de bal zonder na te denken. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Mignagola 0:1

32e minuut.
Kaya rent richting de bal. Vittoriano heeft problemen om de bal te vangen. Kaya rent richting de bal. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barbato probeert naar een medespeler te passen. Gaito rent richting de bal. Gaito met een sublieme pass. Janczarek is nu in balbezit. Janczarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Barbato met de inworp. Daar is Gaito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaito geeft de bal voor. Janczarek maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Acerbis de bal. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 76%, Mignagola 24%.
Inverness - Mignagola 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Gaito de bal. Gaito speelt de bal door. Begarelli rent richting de bal. Begarelli geeft de bal voor. Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kaya is nu in balbezit. Kaya met een sublieme pass. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli geeft een hoge lob. Janczarek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gaito rent richting de bal. Gaito passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barbato de bal. Barbato geeft een lange en hoge pass. Vittoriano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaya geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Barbato geeft een hoge lob. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaya speelt de bal door. Daar is Begarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begarelli passt de bal zonder na te denken. Janczarek is nu in balbezit. Janczarek draait met de bal, schiet en ... Mouha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaito zal de hoekschop nemen. Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 76%, Mignagola 24%.
Inverness - Mignagola 0:1