Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maleo f.c. F.C. Le Conche
Normal Tactiek Rasanato 424
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner is nu in balbezit. Negoiu begaat een overtreding. Negoiu krijgt een gele kaart. Goldner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rovida met een snel genomen vrije trap. Laurent krijgt zijn hoofd ertegen. Oddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oddo probeert naar een medespeler te passen. Botero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustei. Bustei krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lizarzuay met de inworp. Topolski rent richting de bal. Topolski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - F.C. Le Conche 0:1

21e minuut.
Feri rent richting de bal. Inworp. Strzykalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lizarzuay de bal. Lizarzuay geeft de bal voor. Hershkovitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - F.C. Le Conche 0:2

26e minuut.
Rovida bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski onderschept slim de pass. Topolski met een sublieme pass. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Strzykalski rent richting de bal. Lizarzuay met een sublieme pass. Bustei is nu in balbezit. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bujnowski geeft de bal voor. Neimanis kopt de bal weg. Klungelig pakt Rovida de bal. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 65%, F.C. Le Conche 35%.
Maleo f.c. - F.C. Le Conche 0:2

46e minuut.
Kina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Neimanis geeft een lange en hoge pass. Krępacz rent richting de bal. Krępacz passt de bal in één keer door. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Krępacz probeert de bal met de borst te controleren. Botero onderschept slim de pass. Neimanis onderschept slim de pass. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz geeft een lange en hoge pass. Hershkovitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Lizarzuay met de inworp. Topolski is nu in balbezit. Topolski geeft een lange en hoge pass. Bustei krijgt zijn hoofd ertegen. Hershkovitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Topolski speelt de bal door. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay passt de bal met de wreef. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - F.C. Le Conche 0:3

64e minuut.
Capouch speelt de bal door. Bujnowski rent richting de bal. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Franzoia is nu in balbezit. Lizarzuay onderschept slim de pass. Lizarzuay speelt de bal door. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Capouch kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustei de bal. Giulebbi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giulebbi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bustei kopt de bal weg. Klungelig pakt Krępacz de bal. Krępacz passt de bal met de wreef. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. Hershkovitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ... Hershkovitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Neimanis probeert naar een medespeler te passen. Capouch speelt de bal door. Topolski probeert naar een medespeler te passen. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Feri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovida bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovida passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kwaczała verovert de bal door een tackle van achteren. Rovida is nu in balbezit. Rovida geeft de bal voor. Capouch rent richting de bal. Capouch geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - F.C. Le Conche 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 75%, F.C. Le Conche 25%.
Maleo f.c. - F.C. Le Conche 0:4