Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere Fc Rovezzanese
CTX2019 Tactiek Trio A
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 55.6
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Calderari rent richting de bal. Calderari geeft een hoge lob. Wiaderny kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wiaderny neemt de hoekschop. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 1:0

7e minuut.
Krokowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szef rent richting de bal. Krokowski onderschept slim de pass. Krokowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 2:0

21e minuut.
Calderari passt de bal in één keer door. Vindel rent richting de bal. Vindel passt de bal zonder na te denken. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krokowski zal de hoekschop nemen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen. Chiape probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 3:0

27e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coman. Krokowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rząsa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 4:0

30e minuut.
Oxalá neemt vlug de vrije trap. Rząsa kopt de bal weg. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 5:0

38e minuut.
Coman passt de bal zonder na te denken. Olivares is nu in balbezit. Týce rent richting de bal. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Giuffrida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lamotte niet meer kan verder spelen. Armando komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 50%, Fc Rovezzanese 50%.
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 5:0

56e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny passt de bal in één keer door. Rząsa rent richting de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Herghelegiu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Oxalá rent richting de bal. Oxalá geeft de bal voor. Inworp. Parra López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Coman rent richting de bal. Calderari onderschept slim de pass. Calderari passt de bal met de wreef. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft de bal voor. Armando bokst de bal weg.

68e minuut.
Otruškevičius is nu in balbezit. Giuffrida speelt de bal door. Goggi kopt de bal weg. Chankov rent richting de bal. Chankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Krokowski geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Armando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 6:0

77e minuut.
Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxalá onderschept slim de pass. Oxalá geeft de bal voor. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Týce verovert de bal door een tackle van achteren. Týce geeft een lange en hoge pass. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft de bal voor. Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Armando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Parra López passt de bal met de wreef. Chankov heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Vindel zijn tegenspeler op de grond. Vindel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 51%, Fc Rovezzanese 49%.
UltrasVecchieManiere - Fc Rovezzanese 6:0