Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese UltrasVecchieManiere
Trio A Tactiek CTX2019
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Týce verovert de bal door een tackle van achteren. Týce speelt de bal door. Calderari probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 0:1

4e minuut.
Calderari met een sublieme pass. Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Calderari rent richting de bal. Calderari geeft de bal voor. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 0:2

18e minuut.
Cistulli geeft de bal voor. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corpodean. Corpodean krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rząsa met een sublieme pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiape de bal onder controle te krijgen. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 0:3

37e minuut.
Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski speelt de bal door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 0:4

39e minuut.
Vindel met een snelle inworp. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa passt de bal in één keer door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Coman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cistulli de bal onder controle te krijgen. Olivares is nu in balbezit. Olivares geeft een hoge lob. Otruškevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Giuffrida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski met een snelle inworp. Calderari geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lamotte met een harde bal richting middenveld. Calderari rent richting de bal. Calderari geeft de bal voor. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 57%, UltrasVecchieManiere 43%.
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 0:4

62e minuut.
Lamotte trapt de bal weg. Calderari kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiape de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Baruffi passt de bal in één keer door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 0:5

69e minuut.
Calderari onderschept slim de pass. Calderari passt de bal in één keer door. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft de bal voor. Díaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean geeft de bal voor. Pikuś rent richting de bal. Pikuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 1:5

77e minuut.
Cistulli kopt de bal weg. Daar is Gavrilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rząsa rent richting de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Calderari geeft een hoge lob. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. Lamotte bokst de bal weg.

88e minuut.
Calderari speelt de bal door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski met een sublieme pass. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 58%, UltrasVecchieManiere 42%.
Fc Rovezzanese - UltrasVecchieManiere 1:5