Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenicis Leonardo c5
Sur.5-3-1-1 v1 Tactiek peppono
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Rault rent richting de bal. Rault passt de bal in één keer door. Oană speelt de bal door. Illimar is nu in balbezit. Illimar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Chitiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Samáš geeft een hoge lob. Illimar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Leonardo c5 1:0

9e minuut.
Chaushev passt de bal in één keer door. Oană is nu in balbezit. Oană geeft de bal voor. Illimar maakt een snoekduik en kopt de bal. Sal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Leonardo c5 2:0

11e minuut.
Saarenlehto passt de bal in één keer door. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Chaushev probeert naar een medespeler te passen. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Oană met een sublieme pass. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar draait met de bal, schiet en ... Sal bokst de bal weg.

15e minuut.
Zdebel geeft een lange en hoge pass. Chaushev met een sublieme pass. Samáš rent richting de bal. Samáš geeft de bal voor. Illimar maakt een snoekduik en kopt de bal. Sal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tocev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Leonardo c5 3:0

22e minuut.
Morgado geeft een lange en hoge pass. Rault met een sublieme pass. Oană rent richting de bal. Oană geeft de bal voor. Illimar maakt een snoekduik en kopt de bal. Sal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Oană met een snelle inworp. Rault geeft een lange en hoge pass. Illimar kan de bal niet met de borst controleren. Illimar haalt uit met een fantastische trap. Sal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Leonardo c5 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 26%, Leonardo c5 74%.
Phoenicis - Leonardo c5 4:0

48e minuut.
Inworp. Oană met een snelle inworp. Rault rent richting de bal. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Samáš is nu in balbezit. Samáš speelt de bal door. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar haalt uit met een fantastische trap. Sal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Leonardo c5 5:0

52e minuut.
Klungelig pakt Chaushev de bal. Chaushev geeft een lange en hoge pass. Daar is Zoralmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illimar is nu in balbezit. Illimar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Şenbay verovert de bal door een tackle van achteren. Şenbay passt de bal met de wreef. Mạnh Hoàng geeft een lange en hoge pass. del Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pierro haalt uit met een fantastische trap. Cupiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Oană rent richting de bal. Oană geeft de bal voor. Tocev kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oană geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev geeft de bal voor. Illimar is nu in balbezit. Illimar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chaushev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Samáš de bal. Samáš probeert naar een medespeler te passen. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar draait met de bal, schiet en ... Sal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 33%, Leonardo c5 67%.
Phoenicis - Leonardo c5 5:0