Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonardo c5 Phoenicis
peppono Tactiek Sur.5-3-1-1 v1
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 61.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Sztorc de bal. Sztorc geeft een lange en hoge pass. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Oană passt de bal met de wreef. Chaushev geeft een hoge lob. Zoralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zoralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Samáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwirkowski geeft de bal voor. Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft de bal voor. Sal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Phoenicis 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Rednic de bal. Sztorc rent richting de bal. Sztorc geeft de bal voor. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Borubar rent richting de bal. Samáš begaat een overtreding. Samáš krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zdebel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata passt de bal zonder na te denken. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar haalt uit met een fantastische trap. Cupiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Hermann is nu in balbezit. Rault verovert de bal door een tackle van achteren. Oană geeft de bal voor. Klungelig pakt Tocev de bal. Kura is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Kura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura passt de bal zonder na te denken. Oană rent richting de bal. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Rault geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 69%, Phoenicis 31%.
Leonardo c5 - Phoenicis 0:1

46e minuut.
Rault probeert naar een medespeler te passen. Oană is nu in balbezit. Oană geeft een hoge lob. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura draait met de bal, schiet en ... Sal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Chaushev heeft problemen om de bal te vangen. Rault met een sublieme pass. Zoralmaz probeert de bal met de borst te controleren. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura draait met de bal, schiet en ... Sal bokst de bal weg.

56e minuut.
Zwirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rault met een sublieme pass. Oană is nu in balbezit. Oană geeft de bal voor. Kura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sal trapt de bal weg. Rault kopt de bal weg. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Phoenicis 0:2

61e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal in één keer door. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Phoenicis 0:3

62e minuut.
Borubar passt de bal in één keer door. Forlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlán geeft een lange en hoge pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tocev onderschept slim de pass. Rault rent richting de bal. Rault passt de bal in één keer door. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... Sal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zoralmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oană met de inworp. Rault geeft een lange en hoge pass. Kura springt en kopt de bal. Sal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Phoenicis 0:4

77e minuut.
Rault probeert de bal aan de voet te houden. Dalkiewicz is nu in balbezit. Rault verovert de bal door een tackle van achteren. Rault geeft de bal voor. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Sal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Rault rent richting de bal. Rault passt de bal zonder na te denken. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel. Sal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Phoenicis 0:5

84e minuut.
Tocev probeert de bal met de borst te controleren. Brown met een sublieme pass. Daar is Rault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rault passt de bal met de wreef. Oană geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kura de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Phoenicis 0:6

89e minuut.
Zdebel geeft een lange en hoge pass. Rednic kopt de bal weg. Samáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar schiet op doel. Cupiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Tocev controleert de bal met de borst. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel. Sal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 78%, Phoenicis 22%.
Leonardo c5 - Phoenicis 0:6