Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inverness F.C. Le Conche
morattopoli Tactiek Rasanato 424
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei passt de bal zonder na te denken. Acerbis is nu in balbezit. Krępacz onderschept slim de pass. Krępacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Egorov rent richting de bal. Capouch onderschept slim de pass. Capouch speelt de bal door. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lizarzuay met een snelle inworp. Egorov rent richting de bal. Krępacz verovert de bal door een tackle van achteren. Krępacz geeft een lange en hoge pass. Bustei krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Krępacz heeft problemen om de bal te vangen. Lizarzuay is nu in balbezit. Şeitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şeitan krijgt een gele kaart. Lizarzuay raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizarzuay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bustei geeft de bal voor. Krępacz krijgt zijn hoofd ertegen. Magliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Krępacz met een sublieme pass. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - F.C. Le Conche 0:1

18e minuut.
Andreescu rent richting de bal. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski geeft een hoge lob. Krępacz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Strzykalski geeft de bal voor. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz onderschept slim de pass. Krępacz schiet op doel. Magliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - F.C. Le Conche 0:2

39e minuut.
Şeitan speelt de bal door. Capouch rent richting de bal. Capouch passt de bal in één keer door. Daar is Bustei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Egorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski passt de bal met de wreef. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Krótki kopt de bal weg. Topolski speelt de bal door. Acerbis probeert de bal aan de voet te houden. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel. Magliano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Strzykalski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bustei de bal onder controle te krijgen. Bustei passt de bal zonder na te denken. Krępacz rent richting de bal. Krępacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 76%, F.C. Le Conche 24%.
Inverness - F.C. Le Conche 0:2

56e minuut.
Krępacz is nu in balbezit. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei passt de bal met de wreef. Capouch rent richting de bal. Capouch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispo verovert de bal door een tackle van achteren. Crispo passt de bal met de wreef. Kiščík rent richting de bal. Kiščík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Crispo heeft problemen om de bal te vangen. Strzykalski is nu in balbezit. Strzykalski met een sublieme pass. Krępacz rent richting de bal. Krępacz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - F.C. Le Conche 0:3

60e minuut.
Crispo speelt de bal door. Kiščík rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Negoiu ... Strafschop! Negoiu krijgt een gele kaart. Kiščík raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiščík legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Oddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - F.C. Le Conche 1:3

62e minuut.
Capouch speelt de bal door. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei passt de bal met de wreef. Daar is Krępacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krępacz haalt uit met een fantastische trap. Magliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Andreescu geeft een lange en hoge pass. Bustei probeert de bal aan de voet te houden. Topolski kopt de bal weg. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu geeft de bal voor. Lizarzuay kopt de bal weg. Krępacz rent richting de bal. Krępacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tolun verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizarzuay met een snelle inworp. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - F.C. Le Conche 1:4

88e minuut.
Lizarzuay rent richting de bal. Krępacz rent richting de bal. Krępacz geeft de bal voor. Bustei heeft problemen om de bal te vangen. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Magliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Crispo rent richting de bal. Capouch verovert de bal door een tackle van achteren. Capouch met een sublieme pass. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 63%, F.C. Le Conche 37%.
Inverness - F.C. Le Conche 1:4