Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maleo f.c. Mignagola
Normal Tactiek popi
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten uitstekend
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
McKenzie is nu in balbezit. McKenzie passt de bal zonder na te denken. Kaya probeert naar een medespeler te passen. Bordata rent richting de bal. Lupen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:1

4e minuut.
Bordata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordata passt de bal met de wreef. Begarelli rent richting de bal. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bordata verovert de bal door een tackle van achteren. Bordata speelt de bal door. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kina de bal onder controle te krijgen. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Kina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina verovert de bal door een tackle van achteren. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Kina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Begarelli met een snelle inworp. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feri kopt de bal weg. Laurent is nu in balbezit. Kaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaya krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Spitz passt de bal in één keer door. Lupen speelt de bal door. Kina rent richting de bal. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:2

18e minuut.
Begarelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bujnowski de bal. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Alexander-Arnold schiet op doel. Sifuentes bokst de bal weg. Paal!

20e minuut.
Kaya is nu in balbezit. Kaya speelt de bal door. Begarelli probeert naar een medespeler te passen. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lupen kopt de bal weg. Bordata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordata speelt de bal door. Lupen rent richting de bal. Lupen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Begarelli geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:3

26e minuut.
Kaya speelt de bal door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz met een sublieme pass. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Spitz is nu in balbezit. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bordata is nu in balbezit. Lupen is nu in balbezit. Lupen passt de bal zonder na te denken. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold schiet op doel. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Begarelli geeft een hoge lob. Spitz is nu in balbezit. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:4

39e minuut.
Sifuentes trapt de bal weg van het doel. Bordata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordata geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 81%, Mignagola 19%.
Maleo f.c. - Mignagola 0:4

46e minuut.
Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold geeft een lange en hoge pass. Bujnowski rent richting de bal. Lupen verovert de bal door een tackle van achteren. Lupen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laurent is nu in balbezit. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen draait met de bal, schiet en ... Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Rovida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordata probeert naar een medespeler te passen. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kaya passt de bal in één keer door. Daar is Begarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begarelli probeert naar een medespeler te passen. Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kaya onderschept slim de pass. Kaya met een sublieme pass. Lupen is nu in balbezit. Lupen haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:5

57e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Begarelli geeft een hoge lob. Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolumbić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kolumbić met de inworp. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli geeft een hoge lob. Lupen maakt een snoekduik en kopt de bal. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kolumbić met een sublieme pass. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli met een sublieme pass. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:7

65e minuut.
Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli geeft de bal voor. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Botero rent richting de bal. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Alexander-Arnold probeert naar een medespeler te passen. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sifuentes met een harde bal richting middenveld. Bordata met een sublieme pass. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold schiet op doel. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:8

76e minuut.
Spitz met een snelle inworp. Bordata rent richting de bal. Bordata passt de bal zonder na te denken. Laurent is nu in balbezit. Alexander-Arnold onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:9

78e minuut.
Barbato onderschept slim de pass. Barbato geeft de bal voor. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Daar is Lupen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bordata speelt de bal door. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski met een sublieme pass. Lupen rent richting de bal. Lupen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lupen is nu in balbezit. Lupen passt de bal met de wreef. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:10

81e minuut.
Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold passt de bal met de wreef. Begarelli rent richting de bal. Begarelli geeft de bal voor. Lupen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:11

86e minuut.
Inworp. Spitz met de inworp. Rovida rent richting de bal. Lupen verovert de bal door een tackle van achteren. Lupen draait met de bal, schiet en ... Sifuentes bokst de bal weg. Sifuentes probeert naar een medespeler te passen. Kaya kopt de bal weg. Alexander-Arnold met een sublieme pass. Daar is Lupen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupen haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Begarelli met de inworp. Alexander-Arnold kan de bal niet met de borst controleren. Laurent is nu in balbezit. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Sifuentes bokst de bal weg. Lupen rent richting de bal. Lupen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Mignagola 0:12

89e minuut.
Kina passt de bal in één keer door. Inworp. Begarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordata rent richting de bal. Bordata geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 88%, Mignagola 12%.
Maleo f.c. - Mignagola 0:12