Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mignagola Phoenicis
popi Tactiek Sur.5-3-1-1 v1
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
50.6 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Hołowczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Hołowczyc passt de bal zonder na te denken. Samáš met een sublieme pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Phoenicis 0:1

23e minuut.
Samáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Samáš is nu in balbezit. Samáš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Oană onderschept slim de pass. Oană probeert naar een medespeler te passen. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

26e minuut.
Begarelli probeert de bal aan de voet te houden. Samáš geeft een lange en hoge pass. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Valentin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samáš rent richting de bal. Begarelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Begarelli krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zwirkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Córdova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Phoenicis 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 63%, Phoenicis 37%.
Mignagola - Phoenicis 0:2

50e minuut.
Oană geeft de bal voor. Samáš heeft problemen om de bal te vangen. Samáš passt de bal in één keer door. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană passt de bal met de wreef. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura draait met de bal, schiet en ... Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Phoenicis 0:3

56e minuut.
Rault speelt de bal door. Klungelig pakt Oană de bal. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Phoenicis 0:4

60e minuut.
Oană is nu in balbezit. Oană passt de bal in één keer door. Kura is nu in balbezit. Kura schiet op doel. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Phoenicis 0:5

66e minuut.
Valentin is nu in balbezit. Valentin geeft een lange en hoge pass. Barbato kopt de bal weg. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. Karuc bokst de bal weg.

75e minuut.
Hołowczyc rent richting de bal. Hołowczyc geeft de bal voor. Daar is Zmitrovičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura verovert de bal door een tackle van achteren. Kura haalt uit met een fantastische trap. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirkowski onderschept slim de pass. Zwirkowski geeft de bal voor. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valentin met een sublieme pass. Kaya is nu in balbezit. Kaya met een sublieme pass. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Samáš speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een hoge lob. Kura is nu in balbezit. Kura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo passt de bal in één keer door. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Phoenicis 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 66%, Phoenicis 34%.
Mignagola - Phoenicis 0:6