Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenicis Mignagola
Sur.5-3-1-1 v1 Tactiek popi
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Charro met de inworp. Chaushev speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Chaushev met een sublieme pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. Karuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Oană probeert naar een medespeler te passen. Sztorc heeft problemen om de bal te vangen. Lupen is nu in balbezit. Lupen schiet op doel. Cupiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Mignagola 0:1

33e minuut.
Samáš passt de bal zonder na te denken. Oană rent richting de bal. Oană passt de bal zonder na te denken. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Oviedo de bal. Oviedo speelt de bal door. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 32%, Mignagola 68%.
Phoenicis - Mignagola 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Córdova de bal. Kaya probeert naar een medespeler te passen. Barbato bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană onderschept slim de pass. Oană schiet op doel. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană schiet op doel. Karuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phoenicis - Mignagola 1:1

52e minuut.
Marinov geeft een lange en hoge pass. Córdova rent richting de bal. Kura onderschept slim de pass. Kura schiet op doel. Karuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
McKenzie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Forlán de bal onder controle te krijgen. Bordata met een sublieme pass. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lupen is nu in balbezit. Cupiał speelt de bal door. Klungelig pakt Valentin de bal. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oană is nu in balbezit. Oană passt de bal met de wreef. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Mignagola 2:1

65e minuut.
Kolumbić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Oviedo passt de bal zonder na te denken. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Mignagola 3:1

79e minuut.
Rault geeft een lange en hoge pass. Oviedo kopt de bal weg. Kura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Mignagola 4:1

81e minuut.
Rault probeert naar een medespeler te passen. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Barbato bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană haalt uit met een fantastische trap. Karuc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 30%, Mignagola 70%.
Phoenicis - Mignagola 4:1